Jučer je u Makarskoj boravio premijer Andrej Plenković gdje se u hotelu Biokovo susreo sa vodstvom gradskog HDZ-a.

– Došao sam u Makarsku podržati Juru Brkana, predsjednika GO HDZ, kandidata za gradonačelnika Makarske. Jure Brkan je mlad, energičan i ima potrebne reference i ima vrlo široku potporu. HDZ je na vlasti i imamo jako dobar rejting i želim pomoći tom vertikalom nacionalna – županijska – gradska razina. Na parlamentarnim izborima 11. rujna HDZ je ovdje pobijedio, pa prema tome očekujem da Jure sigurno ide u drugi krug i da se bori za mjesto gradonačelnika. Teško mi je prognozirati ishod izbora, ali meni je važno da HDZ ostvari odličan rezultat za gradonačelnika i za Gradsko vijeće, kazao je, pomalo neuvjerljivo, premijer Plenković.
Bila je to dobra predstava za javnost. Premijer Plenković naizgled zadovoljan makarskim HDZ-om, a Jure Brkan najbolji mogući kandidat… Ipak, iz vodstva makarskog HDZ-a doznajemo kako im je premijer Plenković jučer iza zatvorenih vrata održao bukvicu, svjestan kontroverzi koje prate stranku, a razgovarao je nasamo i sa Jurom Brkanom. Najviše je intrigirao razgovor iza zatvorenih vrata sa Markom Raosom, Plenkovićevim ujakom koji je trajao punih dvadeset minuta. O čemu su razgovarali, možemo samo nagađati obzirom da i Marko Raos ima određenih političkih ambicija, no u HDZ-u ga nisu htjeli vidjeti ni nacrtanoga. Jedan od nezadovoljnih stanjem u makarskom HDZ-u, ali i samim Jurom Brkanom kao kandidatom za gradonačelnika svakako je Marko Raos. Nakon svršetka službenog dijela, premijer Andrej Plenković i Marko Raos nastavili su razgovor na ručku u Raosovoj kući. Vjerujemo da je druženje bilo ugodno…

1 KOMENTAR

 1. Skupili se misevi i stisnili a niti godinu dana ranije su ga sabotirali.
  Miro Mucic – imam boljeg kandidata za predsjednika HDZ nego sta je briselski cinovnik.

 2. Andrej Plenković, je došao u posjet rodbini u Makarskoj te da sa Ujakom Markom Raosom sastavi KRIŽALJKU za njegov izlaza na izbore.

 3. Dasta ce se nego sprdat s njon. Mogla bi upast u priliku prokockati Makarsku. To bi joj po obiteljskoj tradiciji islo od ruke. Boje bi jojbilo da se ostavi corava posla ili da uzme cetku u ruke i pocne cistit grad. Moze poce od funtane prid bijokovon.

 4. Nemojte tako. Samo bi tila utržit štogod da otkupi ćaćinu kuću, sad kad bude na dražbi. Zamislite vi da vam mater i cila bratova obitelj moraju na cestu.

 5. Ma vidi muke na licu ovoga zgubidana pokraj Plenkovića. Ovoga šta mu čaća vreba veterane vojne policije po gradu. A moj Beki,šta si doživio,jeben te u te konjske živce!!

  • Nisu konjski vršnjak,puno je lakše kad netko mlad,energičan sa potrebnim referencama psuje ka’ kočijaš ovde doli na dnu strane di mu je i misto,a pretendira za gradonačelnika.
   ehe he hehehe,ctctct

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime