Antonia Vrcan kojoj je prije par dana zamjenica makarskog gradonačelnika Lori Veličković poručila da preda svoju djecu Centru za socijalnu skrb, ako su gladna ustrajna je u svom naumu da neće mirno gledati bezakonje makarske Gradske uprave.

Agonija Antonie Vrcan i njezinog nevjenčanog supruga Damira Bijelića koji imaju dvije 4-godišnje blizanke ušla je noćas u dramatičnu fazu u očekivanju makarskih komunalnih redara od kojih se neki privatno prijete uklanjanjem štanda. Naime, vlasnici okolnih štandova i građani spontano su se počeli okupljati čvrsti u namjeri da zaustave komunalne redare u eventualnom uklanjanju štanda. Uvjereni u brojne nezakonitosti koje su prethodile i, očito, nezakonitom rješenju o uklanjanju, pedesetak građana Makarske stavili su se na raspolaganje Antoniji Vrcan i njezinoj obitelji.
– Gospođica Veličković mi je poručila da dam djecu Centru za socijalnu skrb, ako su gladna. To je sramotna izjava osobe koja bi kao zamjenica gradonačelnika trebala voditi računa o socijalno ugroženim građanima. Ja nju ne želim uvrijediti kao što je ona uvrijedila mene i moju obitelj, samo joj poručujem da ne odustajem i da ću dokazati da sam u pravu. Moji odvjetnici pripremaju nekoliko kaznenih prijava protiv Lori Veličković, Dražena Nemčića, Dunje Buljan kao i sudske tužbe kojima ću sigurno dokazati da se na mom slučaju radilo nezakonito. Moji odvjetnici raspolažu informacijama koje ukazuju na to da su neki gradski dužnosnici primali mito te pogodovali određenim obrtnicima na Peškeri, kazala nam je Antonia Vrcan koja je čitavu noć probdjela ispred svog štanda zajedno sa građanima kako joj ga ne bi nezakonito uklonili.
– Pozadina cijelog slučaja obitelji Vrcan nije ono što propagiraju gradski dužnosnici. Zapravo je mjesto na kojem je njezin štand očito namijenjeno nekom drugom,  a svi znaju da je to privatna parcela i da Grad Makarska u ovom trenutku nema ni jedan jedini valjani dokaz o vlasništvu. Čestica zemlje za koju Grad Makarska tvrdi da je uzurpirala Antonia Vrcan u zemljišnim knjigama uopće ne postoji!, kazao nam je jedan od vlasnika okolnih štandova koji je za sada želio ostati anoniman.

1 KOMENTAR

  1. Svaka cast Antonia. Tuzi sve koji su stavili potpis na nelegalni zapisnik i koji stoje iza njega.
    A o mitu i pogodovanju na Peskeri dovoljno govori predmet koji vodi PNUSKOK.
    Zgazite sirotinju pa onda nećete imat koga jebat.

  2. Šta je anonimusu? sigurno si iz porodica Bilić-Crljen-Glavičić-Veličković! Za tebe su mladi ljudi koji se bore da bi preživjeli oni i njihovo dvoje blizanaca REDIKULI, ako ćemo se vriđati onda si ti HOHŠTAPLER-I. Samo bi vaši mladost sa koalicijskim partnerima tribala ŽIVITI, a ova mlada obitelj nek crkne, ustvari tribali bi dati svoju dicu, nekome ns ih goji, a o tome ko¨¨ će to biti odlućivala bi socijalna skrb na čelu sa Raosom, ne daj bože da ti štogo triba, isti su ko Gradska vlast. Fuj, jadu

  3. Ovdje se ne radi o mladim ljudima u borbi za preživljavanje nego o dvoje okorjelih kockara koji otvaraju stand u 5 popodne jer su do tada za aparatom isto kao i kad ga u ponoć zatvore . Neka gospodin bijelih kaze koliko je novaca da za svoje prvo dijete , jeli ga skolova ? Ikad platio alimentaciju ? Mislim da se ne radi o djeci niti je ovo dvoje uzornih roditelja kakvima ih želite prikazat .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime