Nakon deset godina, 30.lipnja ističe koncesija na spilju Osejava u kojoj tvrtka Lumina turizam u vlasništvu Antonia Puharića ima noćni klub Deep Makarska

Splitsko-dalmatinska županija će zato uskoro raspisati natječaj za novog koncesionara na razdoblje od deset godina. Ukupna površina pomorskog dobra koje se daje u koncesiju iznosi 357 m2 , od čega je ugostiteljski objekt (spilja Osejava) 243 m2, ugostiteljska terasa (štekat) 50 m2 i plaža 64 m2.

Planirana koncesija na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja ugostiteljskog objekta (spilja Osejava), ugostiteljske terase (štekata) i plaže na dijelu k.o. Kotišina, predio spilja Osejava, Grad Makarska, uključivala bi obavljanje turističke i ugostiteljske djelatnosti i to:
− iznajmljivanje ležaljki – 3 kom.,
− ugostiteljska terasa (štekat) – 50 m2.,
− ugostiteljski objekt (spilja Osejava) – 243 m2.,
− ne smije postavljanjem gore navedenih sredstava onemogućiti opću uporabu pomorskog dobra te pristup svima pod jednakim uvjetima,
− ne smije ograđivati plažu niti vršiti naplatu ulaznica za kupače.

Početna cijena godišnjeg najma je 58.957,00 € te dodatak od 5% od prihoda ostvarenog obavljanjem
djelatnosti i pružanja usluga na koncesioniranom području.

Inače, Deep club je prošle godine ostvario prihode od preko 2,5 milijuna kuna koliko je prijavljeno u financijskom izvješću za 2022.godinu, a iskazali su dobit od cca. 350 tisuća kuna.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime