Dok se cijeli pošteni i pravedni Zadar, te dobar dio hrvatske javnosti, ovih dana bore protiv nakaradnih zakona i neučinkovitog pravosuđa, staju u obranu pretučene djevojke i traže osudu svakog oblika nasilja, HDZ je iskoristio trenutak i ispod radara nastavlja provoditi  krajnje nakaradnu uhljebljivačku politiku, piše Antun Novoselović u priopćenju kojeg objavljujemo u cijelosti

Jedna za drugom redaju se vijesti o novim rukovodećim mjestima koja popunjavaju starim, dobro poznatim nesposobnim kadrovima. Ante Rados, Marina Vuković Dujmović, Nedjeljko Pavlović, Žaklina Kutija….

Ante Rados dobro nam je poznati Karamarkov kadar koji je na sreću zbrisao s mjesta direktora Turističke zajednice jer je bilo očigledno da zadarski turizam s njim na čelu srlja u propast. Danas se njegov lik smješka sa stranica portala pod logom Jadrolinije, nacionalne kompanije od strateškog značaja.

Marina Dujmović Vuković, žena koja je birala rukovodeća radna mjesta, a ni na jednom do sada  nije ostavila traga. Župan je način da je se riješi našao, u ni manje ni više, zapošljavanju na čelu razvojne agencije Zadra nove koja je do sada imala izvrsne rezultate. Pod izlikom da trebaju nove energije i znanja, oni smjenjuju one koji znaju i dovode na čelo one koji blage veze nemaju. Ne treba posebno isticati koliko je razvojna agencija važna i koliko je stručnost ljudi koji u njoj rade bitna za povlačenja novca iz EU fondova.

Nedjeljko Pavlović, čovjek pred mirovinom koji je milijunske iznose na svoj račun stavio samo iz članstva u različitim upravnim odborima kroz dugi niz godina, da ne govorimo o rukovodećim funkcijama od Policije, Croatia osiguranja, Zračne luke i evo ga u trgovačkom društvu Eko. Problemi koje ima to društvo koje nikako nije u stanju realizirati projekt zbrinjavanja otpada u Biljanama pojačano je kako vidimo isluženim kadrovima koji o toj, iznimno važnoj, problematici znaju manje od čistača ulica.

Žaklina Kutija, odvela je Privatnu školu u stečaj svojom nesposobnošću i nakon toga nagrađena mjestom profesorice u gradskoj školi Stanovi, unatoč brojnim izvrsnim kandidatima.

HDZ ostaje vjerodostojan sebi, ali trenutak u kojem se ovo događa jasno govori da se bez imalo srama i nelagode rugaju Zadru i Zadranima.

Predsjednik GO SDP-a Zadar, Antun Novoselović

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime