Dan Hrvatske ratne mornarice svečano je proslavljen sinoć na makarskoj rivi čime je obilježena godišnjica pomorske bitke iz 887.godine kada su neretvanski Hrvati do koljena potukli Mlečane.

fotografija 5 (1)Atraktivnu proslavu uveličali su klapa Srdela i grupa Big, a Makarani i turisti mogli su uživati i u gastro ponudi.

1 KOMENTAR

  1. Cirkus, jedino što je atraktivno vidit osvjetljen brod, baklje. Bitka s dvi trupice i jjedrilicom. Primitivno, nema priče da bi stranci povezali što se događa. Jadno

  2. Mislio sam se oa obitelji,penzioner ja i žena, vratiti za stalno u Makarsku, ali smo odustali. Mislili došli na vlast naši, a ono “šipak”. Kakve proslave kakve bitke, vidite sami ovo su bitke za opstanak. Dok ovi najgori do sada vode Grad, nisu tribali dovest Talijančića iz Igrana, bolje bi bio, bar privremeno upucati Tonča Bilića jer je gori od DUŽDA. Ženo pakuj kufere iđemo odakle smo došli. Da ne kažem kako je grozno trpiti smrad duboko smrznute-pa opet zaleđene-odleđene ribe. Kako Turistička zajedniva Lalić-Buljan dile dobit sa obitelji Barnjak, Ante i Antonio, a prodavač im je zatvorenik na privremenom otpustu iz zatvore zbog pedofilije, osuđivan je i za dilanje droje i prenos??????? Gore je nego u doba bivših kriminalaca sa Sicilije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime