Splitski duo BackBeat pokazuje svoju kreativnu stranu u svom prvom singlu. Pjesma „Putem nemira” opisuje nutrinu svakog živog bića koje je voljelo ili još voli, dok se ljubav isprepleće sa ponosom i vječnim odmjeravanjem sljedećeg poteza

Da je ljubav rat, to zna i autor glazbe i teksta Petar Nižić, koji je osim što je vokal, po svojoj profesiji i vojnik, dok Miran Židić, basist, možda više zna koliko ljubavne peripetije utječu na ljudsko zdravlje s obzirom na svoju edukaciju medicinsko laboratorijskog inženjera. Petar je rado viđeno lice sa malih ekrana još od 2017. godine kada se kvalificirao u TOP 12 natjecatelja showa „Zvijezde”, a Miran je duži niz godina dio raznih pratećih sastava i studijski glazbenik. Zajedno aktivno sviraju već neko vrijeme,a sad su se odvažili na autorski iskorak pod imenom „BackBeat” i ono što je sigurno, s prvim singlom letvica je postavljena vrlo visoko.
Koliko kilometara je potrebno odvoziti da bi se snimio ovakav spot, pokušajte sami procijeniti, a u nekim scenama možete uživati u noćnoj panorami Splita koja se može vidjeti sa brda Perun.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime