Glazba uživo, uz tople napitke i gastronomsku ponudu adventskih kućica na lokaciji Novog parka u Kaštel Lukšiću recept je za dobar provod na otvorenome, pozivaju sa službenih stranica Grada

Nakon brojnih događanja u okviru Božićnog grada i Kaštelanske adventske bajke, došao je red na veliku završnicu Adventa u Kaštelima!

Stiže nam Adi Šoše! Mostarac koji je svojim glasom, karizmom,  simpatičnim karakterom i pjesmama osvojio srca publike, a upravo njemu pripalo je zatvaranje Adventa u Kaštelima ove godine!

Svojim nevjerojatnim vokalom i izvedbom omiljenih hitova poput „Šteta zar ne“, „Nije lako biti ja“, „Put do tebe“ i „Pusto ostrvo“ učinit će ovu večer nezaboravnom!

Adi je poznat i po svojoj jedinstvenoj izvedbi pjesme „Kuća puna naroda“, pjevača Zdravka Čolića, za koju su mnogi rekli kako ju je bolje otpjevao od originala.

Novi hit „Najljepši cvijet“, koji je premijerno predstavio na Melodijama Jadrana, obara sve rekorde na radijskim postajama, a vi ćete ga imati priliku čuti uživo u subotu, 6. siječnja od 21 sat!

Pridružite nam se na velikoj završnici i stvorite nove uspomene!

Ulaz je besplatan!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime