Utrka duga čak 120 kilometara; više od 150 sudionika iz 10 zemalja – drugo izdanje Granfonda Falkensteiner Borik održat će se 23. listopada u Zadru

Odlična vijest za sve ljubitelje biciklizma – amatere i profesionalce. Velika međunarodna biciklistička utrka Granfondo Falkensteiner Borik, koja ujedinjuje sve kategorije biciklista, održat će se 23. listopada u Zadru, u organizaciji Falkensteiner Club Funimation Borik hotela i uz podršku Turističke zajednice grada Zadra i Turističke zajednice Zadarske županije. Na utrci će sudjelovati više od 150 sudionika iz 10 zemalja.

Nema boljeg način za istražiti nova mjesta i upoznati nove ljude od vožnje bicikla.  Okretanjem pedala otvaraju se beskrajne mogućnosti, samo ih treba znati iskoristiti. Granfondo Falkensteiner Borik utrka savršen je primjer spoja ljubavi prema biciklu, aktivnog odmora i izvanredne lokacije!

Impresivna biciklistička utrka, duga 120 kilometara, rutom prolazi kroz sjeverni dio Zadarske županije, otvorenog je i međunarodnog karaktera, a u njoj mogu sudjelovati profesionalci i amateri svih dobnih skupina. Ruta uključuje neke od najljepših cesta i najspektakularnijih lokacija Zadarske županije pa se tako aktivno upoznaje destinacija. Sudionike Granfondo Falkensteiner Borik utrke ruta će voditi preko lijepih obalnih cesta s pogledom na more, planinu i travnjake, prelazeći most otoka Vira te natrag i doista očarava svojom ljepotom. Biciklisti započinju i završavaju vožnju na istoj lokaciji u Zadru – ispred hotela Falkensteiner Club Funimation Borik. Osim glavne utrke, tu je i kraća ruta od 65 kilometara koja se proteže od hotela do grada Nina i završava na otoku Viru.

Falkensteiner Club Funimation Borik –  po mjeri ljubitelja aktivnog života

U hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik sudionicima utrke osigurano je sve što im može biti potrebno: udoban smještaj, izvrsna hrana, opuštanje i razne vrste rekreacije pa se mogu u potpunosti usredotočiti na ono što najviše vole – vožnju bicikla! Hotel ima vanjske i unutarnje bazene, smješten je u očaravajućoj borovoj šumi, a nalazi se na svega 15 minuta hoda od centra Zadra. Za hedoniste tu je nagrađivani wellness centar površine 2500 m² sa saunom s parnom kupelji, finskom saunom, grijanim unutarnjim i vanjskim bazenima, hidromasažnom kadom i solarijem, a za ljubitelje aktivnog života tereni za sportove na vodi, tenis i odbojku na pijesku.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime