Bivši nogometaš Zadra, Josip Modrić (41) završio je iza rešetaka nakon što je prije dva dana uspio pobjeći policijskoj potjeri

Modrića su policijski službenici u noći sa subote na nedjelju pokušali zaustaviti u ulici Kažimira Zankija, no on je nastavio voziti brzinom od gotovo 120 km/h. Potom je krenuo u smjernu Nina, oglušujući se na svjetlosna i zvučna upozorenja policije da bi se kod Petrčana polukružno okrenuo na cesti i nastavio voziti prema Zadru brzinom od 200 km/h.

Iako je bio brži od policije, odlučio je napustiti svoj BMW na Boriku i pobjegao. Policijski službenici su zaplijenili automobil u kojem je pronađena manja količina kokaina, a uhitili su i Modrića koji je odbio testiranje na droge.

Josip Modrić je otprije poznat zadarskoj policiji kao sitni kriminalac. Prije 13 godina uhićen je zbog sumnje da je zapalio vozila u vlasništvu kontroverznog zadarskog odvjetnika Davora Buljana. Nekoliko godina kasnije osuđen je na 25 mjeseci zatvora zbog kupoprodaje kokaina, a prije četiri godine ga je policija uhitila zbog iznuđivanja jednog muškarca iz Kožina.

Josip Modrić će narednih 15 dana provesti iza rešetaka, a zbog kršenja zakona, odgovarat će tek pred Prekršajnim sudom u Zadru.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime