U Zadru je održano kvalifikacijsko natjecanje Erste Plave lige 2021. Na Višnjiku je trčalo, skakalo i bacalo 345 učenica i učenika 3. do 6. razreda osnovnih škola iz cijele županije

Foto: Pro Sport/Renato Branđolica

Po dvoje najboljih u svakoj disciplini – trčanju na 60, 300 i 600 metara, skoku u dalj te bacanju kugle i vortexa – izborilo je nastup u finalu koje će se održati u Zagrebu, sklopu Memorijala Borisa Hanžekovića.

Male atletičarke i atletičare pozdravila je i ambasadorica Erste Plave lige Blanka Vlašić.

„Želim vam reći da ste na pravom mjestu jer uvijek kada ste na atletici ste na pravom mjestu. Kojim god sportom ćete se ubuduće baviti, što god da ćete u životu raditi, uvijek ćete se sjećati ovog natjecanja i svojih početaka. Znam to jako dobro jer ih se i ja sjećam. Bavljenje bilo kojim sportom ili rekreacijom bitno će utjecati na vaše zdravlje, ali i na mnoge druge vaše životne odluke. Tolika je važnost sporta u našim životima“, rekla je Blanka.

Osim što je uz medalje podijelila brojne autograme i selfije, Blanka se rado odazvala i pozivu organizatora da se okuša u bacanju kugle i vortexa. A, koliko je bila zadovoljna rezultatima na Višnjiku, Blanka je pokazala i svojim pobjedničkim plesom po kojem je poznata u cijelom svijetu.

Erste Plava liga 2021 nastavljaju se kvalifikacijskim natjecanjima u Kninu i Makarskoj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime