Weekend Food Festival u svom je trećem izdanju okupio brojne stručnjake iz područja gastronomije, prehrambene industrije i ugostiteljstva, a među njima se našao i poznati trgovački lanac Kaufland

Osim što je jedan od sponzora ovog događanja, Kaufland je ove godine organizirao i „secret dinner“ – tajnu večeru na kojoj su se gosti iz prve ruke mogli uvjeriti da se u Kauflandu zaista može pronaći sve od sastojaka za najjednostavnija jela do gurmanskih delicija za ekskluzivnu večeru kakva je bila i ova.

Za okuse je bio zadužen nagrađivani chef Jeffrey Vella, a večera je bila poslužena u par sljedova te je svaki slijed pratio i wine pairing. Večeri se pridružio veliki broj osoba iz javnog života poput Ide Prester, Luke Nižetića, Nataše Janjić, Baby Lasagne, kao i brojni predstavnici medija.

„Prava uživancija u ugodnom društvu na predivnom mjestu uz ukusnu hranu. Kaufland se stvarno potrudio stvoriti nam pravi classy, ali i opušten doživljaj“, rekao je glumac Marko Braić, koji je ujedno i jedan od glavnih glumaca u novoj kampanji Kauflanda.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime