Poissoner je otmjena posuđenica koja znači riba-majstor, kuhar specijaliziran isključivo za riblja jela. Riba je savršena alternativa mesu, a pozitivne utjecaje na zdravlje ove neprocjenjive vrste hrane teško je sve popisati. Riba i drugi plodovi mora su niskomasne namirnice pune proteina, vitalnih omega-3 masnih kiselina, vitamina D, B2, kalcija i drugih minerala važnih za zdravlje kosti

Riblja jela su iznimno raznovrsna, kao i vrste ribe (i morskih plodova!) te će se gotovo sigurno naći riblje jelo za svačije nepce, čak i ljudi koje riblja jela proganjaju od djetinjstva. Uz malo vježbe i ekspertize nestat će silne naporne kosti i miris kojeg se naizgled nemoguće rješiti, a prvi korak je kupovina pravih sastojaka u nekima od trgovačkih lanaca s najširom ponudom. Svježu ribu moguće je kupiti i u vašoj obližnjoj ribarnici, ali ako niste te sreće da živite blizu takvog mjesta, možete se inspirirati primjerice novim Plodine katalogom, Kaufland katalogom ili Lidl katalogom. U ovim trgovinama se također može kupiti razna oprema, prilozi i dodaci kako bi vaša riblja jela bila što bolje pripremljena, kao i smrznuti morski proizvodi koji se ne mogu naći u svakoj ribarnici.

Kaufland katalog kao prvi korak postajanja specijalcem za ribu

Trgovina Kaufland nudi velik izbor svježe, kao i smrzute ribe, a najbolji način za inspirirati se i napraviti idealno riblje jelo jest putem Kauflandovog akcijskog kataloga, u kojem se često nalazi upravo zasebna sekcija za ribu i plodove mora. Ovotjedna ponuda je primjerice uključivala Cromaris oradu, očišćenu za lakšu pripremu po želji i K Blue Bay filete lososa, omiljene i vrlo cijenjene ribe u kulinarstvu koja paše i onima koji nisu ljubitelji obične ribe. Osim ribe bitni su i začini te dodaci, a u Kauflandu se može naći akcija na limunov sok, lovor, peršin i druge začine koji su neizbježni kod pripreme jela s ribom. Najbolji način kako se inspirirati i pronaći sniženja na ribu u Kaufland katalozima je preko portala Kaufino, koji nudi izbor Kaufland akcijama u katalozima čim ih ova trgovina izda, kako ne biste propustili niti jednu akciju koja vam paše.

Uz Plodine katalog novi popusti na sastojke za brudet na dohvatu ruke

Dobar brudet od ribe savršeno je jelo za obiteljski ručak, zasitno i zaokruženo. Nakon što ste pronašli recept koji vam se čini najboljim, možete pronaći koji proizvodi od onih koje trebate se nalaze na sniženju te tako povoljnije napraviti obiteljsku porciju brudeta. Kaufino obuhvaća razne kataloge trgovina koji obuhvaćaju ova sniženja, a osim na ribu mogu se naći akcije i na druge bitne sastojke ukusnog brudeta – primjerice luk, češnjak, bijelo vino, pelati itd. Samo u zadnjim tjednima u novim Plodine katalozima mogle su se pronaći Plodine akcije na oradu, pastrvu, bakalar, kao i crveni luk, svježu rajčicu, krumpir, razne sorte bijelog vina i druge začine koji savršeno pašu u brudet. Uz Plodine katalog i druge letke na Kaufinu garantirano ćete uštediti pri pripremi ukusnog brudeta.

Savršen način kako se inspirirati za prženu ribu – Lidl katalog!

Dok riblja jela znaju biti komplicirana i sa složenim izborom sastojaka, priprema ribe ne mora uvijek biti cjelodnevan zadatak. Ribu je moguće filetirati ili kupiti u filetima, ispohati ili jednostavno baciti na tavu s malo ulja i začina i tako dobiti savršen ručak pun proteina. Lidl je trgovina koja nudi širok izbor ribe u filetima, kao i ribe općenito pogodne za pečenje. Što se tiče akcija na ovaj asortiman, samo nedavni Lidl katalozi nudili su svježu oradu, filet lososa, filete oslića i mnogu drugu ribu. Osim toga, Lidl katalozi nude akcije na raznovrsne morske plodove, poput kozica, dagnji, miješanih morskih plodova i drugih plodova mora, koja također mogu tvoriti brza i jednostavna jela, poput špageta s finim umakom, pečenih škampa ili kozica i drugih finih jela. Sve ovo i više možete pronaći na Kaufinu u Lidl katalozima i katalozima drugih trgovina sa širokom ponudom ribe.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime