Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća općine Vir, u petak, 13.rujna, bilo je i više nego napeto

Načelnik općine Vir, Kristijan Kapović ni ovaj put nije došao na sjednicu (navodno zbog nekakvih registratora koji nisu zapaljeni, a trebali su biti) iako je jedna od točaka dnevnog reda opet bila izvještaj o radu načelnika.

Umjesto načelnika, izvještaj o radu pokušao je braniti njegov zamjenik,  a na koncu je to nekim čudom učinio SDP-ov vijećnik Marino Rukavina o čemu ćemo opširnije objaviti vijest tijekom dana. Zbog čudnovatog vođenja sjednice Općinskog vijeća na kojoj predsjednik vijeća Rajko Radović ne dopušta oporbenim vijećnicima udruge Vir bez podjela da govore, došlo je do verbalnog sukoba.

Rajko Radović je pokušavajući  bezuspješno ušutkati oporbenog vijećnika Franu Vučetića, prekinuo sjednicu te pozvao desetak zaštitara. Kako se situacija u virskoj vijećnici ni tada nije smirila jer su oporbeni vijećnici tražili da se ispoštuju njihova elementarna prava da javno pitaju gdje su općinski novci, jedna zaštitarka (podaci poznati redakciji, op.a.) gurnula je oporbenu vijećnicu Željku Crnjak koja je pala na pod i zadobila ozlijede!

U tom trenutku došlo je do verbalnog sukoba više vijećnika, a vidjevši svoju kolegicu na podu kako od bolova plače, oporbeni vijećnik Frane Vučetić je u jednom trenutku i opsovao. Oporbeni vijećnici pozvali su i policiju, a nakon toga isto su učinili i vladajući.

Kako je policija postupala, objavit ćemo uskoro opširnije, no sasvim sigurno je da će unutarnja kontrola MUP-a imati pune ruke posla. Dramatična situacija na virskoj sjednici Općinskog vijeća smirila se tek oko 22 sata kada su policijski službenici konačno dogovorili koju će verziju događaja prezentirati svojim nadređenima o čemu redakcija portala Megamedia ima čvrste dokaze. (NASTAVLJA SE…)

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime