Business Club by Ira poziva na Networking event koji za cilj ima povezati (umrežiti) poduzeća, povećati međusobne suradnje i stvoriti odlične poslovne prilike. 

Sam događaj bit će upriličen sutra, 17.05.2016. u 20 sati u Charlie bar Žnjan, Šetalište Pavla Ivana II. 4, Žnjan-Split.
– Sa nama će biti predivni gosti, kazala nam je  Ira Blasco Brzović mag. oec. i nastavčja: “Od njih ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju te ćete dobiti odgovore u kojima ćete pronaći odgovore za neke svoje poslovne ili privatne situacije, a oni su:
Mateo Perak – poduzetnik i informatički stručnjak iz Splita, serijski poduzetnik kojemu se teško skrasiti na jednom mjestu na čelu je uspješne mlade tvrtke „Profico“ za razvoj mobilnih i web tehnologija s fokusom na strano tržište. On je uvjeren da mladi stručnjak ne treba previše razmišljati o tome kako otići raditi vani, nego kako iz Hrvatske raditi za strani novac.
U “Proficu” s partnerima ima vrlo ambiciozne planove proizvodnje aplikacija na tehnologijama budućnosti, koje na sebe mogu vezati i brojne druge usluge. Stoga je uvjeren da će “Profico” vrlo skoro postati nezaobilazan tržišni subjekt u regiji.
POZIVNICA za Business Club by Ira Split (1)Silvana Vujnović – članica uprave ebanke. Od 2014-te članica zadruge za etično financiranje te članica clustera za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split. Iza sebe ima također velikog iskustva u bankarstvu od kreditnog referenta, stručnog suradnika, direktora za poslovne odnose, savjetnika za leasing projekte te relationship managera. Aktivna u ženskoj inicijativi – edukacija žena, održavanjem seminara „Žene to mogu“., te od 2003 ALUMNI- Ekonomskog Fakulteta u Splitu (aktivna članica).
Zvonimir Dugeč – vlasnik internet trgovine SALONATECH. Od 1994. živi u Solinu gdje je završio osnovnu školu, a 2002. Komercijalno- trgovačku školu u Splitu, gdje je pohađao i dodiplomski stručni studij na Ekonomskom fakultetu i stekao zvanje ekonomskog prvostupnika (bacc.oec .) u području marketinga. Posao je dobio u jednoj uglednoj splitskoj trgovačkoj kući kao komercijalist – product manager, a od 2010. krenuo je hrabro u poduzetničke vode u jeku gospodarske krize i uspio se svojim iskustvom i znanjem nametnuti na tržištu, te osigurati radna mjesta sebi i obitelji. Solinska tvrtka ‘Salona Tech – Caesarea’ na natjecanju ‘Web trgovac godine’ dobila je vrijedno priznanje. U izboru više od 34 tisuće hrvatskih online kupaca, Salona Tech je proglašena najboljom!”
Ulaz je slobodan, a svi oni koji žele doći, mogu se prijaviti SMS-om na 099 42 32 955 ili na email:sales@bcbusinessclub.com zbog bolje organizacije.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime