Antonia Glavina Srzić, visokopozicionirana makarska HDZ-ovka, članica Gradskog odbora te stranke javno veliča ustaštvo!

Antonia Glavina Srzić

Na svom javnom FaceBook profilu objavila je fotografiju na kojoj je sirom ispisano „ZA DOM SPREMNI“, a ispod je od pancete i sira oblikovala ustaški znak?! Ono što Antoniu Glavinu Srzić očito dobro zabavlja, za mnoge je podsjetnik na neka mračna vremena kada su mnogi stradali u koncentracijskim logorima ili su naprosto zvjerski mučeni i ubijani samo zbog svog porijekla, vjere ili nekog drugog suludog kriterija. Njezina objava nije naišla na simpatije Makarana, a o svemu je obaviještena i središnjica HDZ-a u Zagrebu odakle se očekuje brza reakcija… (FOTO:FaceBook)

 

1 KOMENTAR

 1. Glavina prezime i Ustase to je neka greska pa i Hdz je za Glavine nepoznanica zato mislim da u ovoj objavi nesto ne stima

  • Antonija Glavina Srzić, je ponosna na tetu svoga oca koja je bila ustašica, od koje su se braća za vrijeme rata sklanjali, ali su je ipak uzeli u zaštitu, jer bi sigurno odgovarala za rad sa fašistima. u Svakom žitu kukolja. Ovu sramotu koju je napravila Antonija Glavina Srzić, samo govori kakav je nere u HDZ-u Maakarska, ali to štiti Sanader i Vaso. Naa potezu bi trebao biti predsjednik stranke Plenković, jer od ovim gnjidama iz Maakarske be bi komentirao. Čast rijetkima, koje molim da se aktiviraju, aa ne da nas vode alkoholičari-ke i narkomani.

   • O čemu vi jadnici, s pokličem Za dom spremni kroz povijest Hrvati su se borili za slobodu protiv srpskih fašista i konačno ih Oluuuuuujom porazili i stvorili nezavisnu Hrvatsku!!

  • Neka kaže Kaakariđi kako je za vrime Tita i Jugoslavije, dobio stan, koliku ke stanarinu plačao , na Rivi i dan danas drži poslovni prostor u kojem raadi, a ne plača porez. Neka kaže “ugnjetavani” Kakariđi kako je kupio za vrime Jugoslavije kuću u Kalelargi? a bilo mu loše, neka kaže kako je vadio najbolje pašte-kolaće iz kutija koje je u njegov sabirni centar donosila rodbina za branitelje na južnom bojištu. Antonijaa neka kaže koliko srpskih nevista ima u rodu od Promajne.

   • ovaj gospodin sto se predstavlja kao zoka finesa, neka ga je stid i sram…..ne daj boze da saznam tko si..srami se…

   • Za prkno koje se prestavlja Zoka Finesa : za tebe je Zoka Finesa prkno jedno priglupo doktor nauka u svemu ,po kulturi ,po pameti i po ponašanju.

   • A što bi drugo sljedbenici poražene srpske fašističke politike Oluuuujom nego metak u potiljak, nema više stotine tisuće nevinih Hrvata strpali su u fojbe, jame i još im nije dosta još bi trpali ….

  • Kakarigieva rodica Mirjana je bila u ustašima i ponosno salutirala u ustaškoj uniformi. Šta joj je u Jugoslaviji falilo ko svima njima, udala se za bračanina Dragu Štambuka.

 2. Zato nema reforme obrazovanja. Da i je bilo učit od mali nogu, ne bi crkva bila vako destruktivna. Zna li, jadna, za koga jon je ćaća igra u vrime Tita. More li je iko podučit koga je po crkvama špija i od koga je plaću vazima.

  • Čaaća joj je radio za UDBU, neeka sada golubica guće,
   Njen kum Marino-manjamuktiš, potječe od roda Kotišana. Cilu su crkvu talijani spasili, osim njihove, jer mu je dida bio remeta. Nakon rata ssvi su dobili raaatne oštete pa tako i Marinova kuća je na takvoj lokaaciji, aa dobili su ih 1o, jer sui bili velika famija.

   • Sljedbenici poražene fašističke Memorandum politike koju smo porazili OLUUUUUUJOM s pokličem ZA DOM SPREMNI okupirali ovaj portal, strašno!

  • Sljedbenici poražene fašističke Memorandum politike koju smo porazili OLUUUUUUJOM s pokličem ZA DOM SPREMNI okupirali ovaj portal, strašno!

  • Taman san tila napisat.
   Glavna u crkvi, na duhovnim obnovama, pjesacenju do Sinja.velica ono sta je miljune odvelo u smrt!

   • Lažeš OLOŠU, tako pišu sljedbenici poražene srpske fašističke politike OLUUUUUJOM. Milijune su odveli u smrt OLOŠU oni protiv kojih smo se borili s pokličem ZA DOM SPREMNI!!!!

 3. Zašto ste to naapravili Antonijaa i Marino i to naa dan Jasenovca i promjene trga Maršaala Tita u Zagrebu. Stvarno vam to nije trebalo.

  • Jasenovac okrutna laž u kojem nikada nije bio najveći zločinac to što zovete Tito i što smo jučer sklonili iz Zagreba a kako skloniti iz umobolnih glava koji u ubojicinpola milijuna Hrvata vide čovjeka, HALOO

 4. Bravo Antonia…Tata Tonci mujaca je nevin odlezao 6 miseci na Golom otoku radi Tonca Mendesa.
  Tkz.:”antifasisti” nikad nisu osudili srpski fašizam 91′ a ubiti su obične srpske sluge

 5. Kala najpoznatije zene iz Kale bilo da su radnice u Kali ili ziteljice Kale su zavrsile u krevetima ozenjeni muskaraca…

 6. Pihhh koja steta, ona ce upravljat gradom, ne zna ni sa sobom!
  A svi znamo da je njeno clanstvo iskljucivo radi nekakve uhljebske koristi!
  Drzi se crkve i boce, ima takvih puna crkva!

 7. Eto, zena se ne smi ni zafrkavati na zadanu temu! Pa di mi živimo? Predlazem Antoniji da sada složi petokraku ali od iste smjese. A ovo da su sve kalalarge legle s ozenjenima baš je baza. Ajmo malo detaljnije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime