Prošlog vikenda u Zagrebu je održan međunarodni kickboxing turnir Croatia Open koji je ujedno bio zadnji turnir u 2018. godini. Nastupilo je 555 natjecatelja iz 88 klubova iz 6 država

Mawashi iz Makarske je nastupio s 15 boraca i ukupno osvojio 5 zlatnih, 4 srebrne i 10 brončanih medalja, te tako zauzeo 5.mjesto u ukupnom poretku klubova.

Lorena Gazilj je nastupila u uzrastu starijih kadetkinja u kategorijama do 65 kg i preko 65 kg. S ukupno 4 izvrsne pobjede osvaja dvije zlatne medalje. U finalu do 65 kg, susreće se sa svojom klupskom kolegicom Paulom Burić. Ovaj put Lorena je bila bolja, te tako Paula osvaja srebrnu medalju. Po statistici, s navedene 4 pobjede, Lorena je proglašena najboljom starijom kadetkinjom turnira, te je nagrađena posebnim peharom.
Leon Nola je nastupio u uzrastu mlađih kadeta i u uzrastu starijih kadeta do 47kg. Leon je isto kao i Lorena osvojio dvije zlatne medalje. U uzrastu mlađih kadeta, Leon je ostvario tri pobjede i to sve prekidom prije kraja borbe zbog 10 bodova razlike. Također, u starijim kadetima je ostvario tri pobjede, te je pokazao da se može nositi s borcima koji su i do tri godine stariji od njega.
Sara Boban je nastupila u tri kategorije: u uzrastu djevojčica do 32 i preko 32 kg i u uzrastu mlađih kadetkinja 32 kg. U djevojčicama do 32 kg, s 3 izvrsne pobjede osvaja zlatnu medalju, a u kategoriji preko 32 kg s dvije pobjede ulazi u polufinale, al’ nažalost gubi i osvaja brončanu medalju. U uzrastu mlađih kadetkinja, isto s dvije pobjede stiže u finale, gubi od puno iskusnije Mađarice i osvaja srebrnu medalju.
Cvita Crljen je nastupila u uzrastu djevojčica početnica (do 5 borbi) i u djevojčicama. U početnicama do 22 kg je osvojila drugo mjesto, a u djevojčicama do 25 kg je osvojila treće mjesto. Cviti je tek 6 godina, a natjecala se u uzrastu do 9 godina, te joj je ovo bilo prvo natjecanje.
Toni Mendeš je nastupio u uzrastu dječaka preko 47 kg i osvojio brončanu medalju.
Martinu Mileti je ovo bilo prvo natjecanje i nastupio je u uzrastu mlađih kadeta početnika do 47 kg, te je osvojio brončanu medalju.
Toni Ursić i Marko Zelić su nastupili u mlađim kadetima do 37 kg. Oba su stigli do polufinala, ali nisu uspjeli proći dalje, te je tako svaki osvojio brončanu medalju.
Mia Vranješ je nastupila u mlađim kadetkinjama do 37 kg i osvojila brončanu medalju.
Toma Rujak je osvojio brončanu medalju u starijim kadetima do 52 kg.
Paula Braovac je osvojila broncu u juniorkama do 65 kg.
Thomas Matić je nastupio u senioima do 69 kg i 74 kg. Do 69kg osvaja srebrnu medalju, a do 74kg brončanu.
Nastupili su još Bartul Gavić i Ivana Brstilo, ali nisu uspjeli doći do medalje.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime