Jučer sam u sklopu svojih profesionalnih aktivnosti diplomiranog inženjera agronomije posjetio prijatelje i vrijedne ljude iz mostarskog prigradskog naselja Kruševo, piše Damir Kljajo Ćalta čiju objavu prenosimo u cijelosti

“Ostao sam zadivljen radom vrijednih ruku Kruševljana koji su organizirali proizvodnju i berbu paprika, rajčice i glavatog kupusa koji danas popodne odlazi izvozom u Republiku Hrvatsku, odnosno Europsku uniju.

Jučerašnja berba paprika mi daje nadu u uspjeh i bolje sutra našega Mostara i Hercegovine. Podsjetiti će ovo mnoge starije Mostarce na vrijeme renesanse mostarske poljoprivrede iz doba rahmetli Osmana Prije koji je podigao poljoprivredu Mostara. Moja namjera i želja kao neovisnog vijećnika je raditi za dobrobit svih građana Mostara s osobitom pozornošću na poljoprivrednu proizvodnju čemu ću posvetiti svoje djelovanje kao prioritet u Gradskom vijeću Grada Mostara.

Još jednom veliko hvala prijateljima iz Kruševa na revitalizaciji plantaža različitih poljoprivrednih kultura na Mostarskom Blatu. Na koncu imate moje obećanje: „Nakon što postanem gradski vijećnik u Gradu Mostaru, učiniti ću sve da se čuje glas poljoprivrednika, vas koji marljivo i vrijedno radite usprkos svim opstrukcijama i preprekama na koje nailazite“.

Bog vas blagoslovio,

Voli vas Ćalta

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime