I četvrti dan zaredom policija ima pune ruke posla zbog sukoba braće Vinković i braće Krtalić oko restorana Maslina kod kružnog toka u Makarskoj.

Kako neslužbeno doznajemo, vlasnici kuće u sklopu koje je restoran „Maslina“ Dragana Vinkovića, danas popodne su započeli s devastiranjem imovine. Netko od susjeda je pozvao policiju koja pokušava spriječiti daljnje zahvate u prostoru. Podsjećamo, braća Vinković su unajmila restoran koji se nalazi u sklopu kuće obitelji Krtalić, no između njih je izbio sukob zbog kojeg je više puta intervenirala policija. Svi sudionici sukoba su ovih dana bili privedeni te pušteni na slobodu. Vinkovići tvrde da su u pravu što dokazuju Ugovor o najmu i drugim dokumentima, a Krtalići tvrde da su im braća Vinković dužni određeni iznos za najamninu. U konačnici bi njihov sukob trebao rješavati nadležni sud, a ne da svatko uzima pravdu u svoje ruke… (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. Svi su u ovom cirkusu, htjeli profitirati. Ko se mača lača, od mača i strada. Nije mi samo jasno kako Strbac ne vjeruje najboljem policajcu Zigi?! Udariti po novinaru-izvjestitelju? Lani kad jje izvještavao bio vam je dobar. Međutim Krtalići, htjeli ste biti jebeni j pošteni, ali vam nije pošlo za rukom.

  2. Novinar je gnjusoba kao Vinkovici,kao i ti idiote!!! Novinar zna cijelu situaciju,ali je odjednom izgubio pamcenje! Proda se za sicu!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime