Prema izvješću NZJZ – a Splitsko dalmatinske županije od ukupno 282 obrađena testa sa područja Splitsko dalmatinske županije danas nema novooboljelih osoba

Od 282 obrađena testa, 76 obrađenih uzoraka je sa otoka Brača. Uzorci za testiranje uzimaju se kontinuirano i šalju se na daljnju obradu. Na području Splitsko dalmatinske županije do sada su ukupno izliječene 393 osobe.

46 osoba je hospitalizirano.

116 zdravstvenih djelatnika nalazi se u samoizolaciji.

6 osoba nalazi se na respiratoru i to 4 iz Splitsko dalmatinske županije, a 2 iz Šibensko kninske županije.

10 osoba je u karanteni hotela Zagreb na Duilovu.

Na području Splitsko dalmatinske županije nema novooboljelih osoba te su do sada zabilježena 554 slučaja zaraze koronavirusom.

1 KOMENTAR

  1. da. Sada kada su uništili ovo malo privrede što je preostalo, kada su zatrli turističku sezonu, sada će izbori na brzinu, pa sada nema oboljelih. Čim prođu izbori, a za koje se ovi nadaju da će ih slijepa Raja i dalje glasati, doći će “drugi val virusa” i zabrane kretanja kako besposlena, besprizorna i gladna Raja ne bi slučajno izašla na ulice i pitala ih što i kako. A jednog dana kada se obznani sve o ovoj velikoj prevari koja nas je uništila sve, netko će trebati odgovarati, a bijes Raje neće biti lako zaustaviti. Čudnovato je kolika je bahatost i samouvjerenost vladajućih tipičan primjer gubitka političke svijesti .. Tim veći će biti pad kada s oblaka tresnu na zemlju. Nekima će Hrvatska postati mala, baš kao i stotinama tisuća poštenih građana koji su protjerani iz svoje Domovine diljem svijeta.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime