Poznata vinarija Karaba iz Pakoštana po prvi put ovaj vikend organizira Dane otvorenih vrata tako da vas, osim sjajne vinske ponude, u subotu i nedjelju, 22. i 23. lipnja od 17 do 23 sata, očekuje bogat zabavni program za sve generacije


Kušavanje njihovih vina, razgledavanje vinarije, upoznavanje s fazama proizvodnje, samo su neke od zanimljivih stvari koje vas čekaju u ovoj modernoj vinskoj kući čija obitelj godinama njeguje tradiciju vinarstva.

Kako uvijek s vrhunskim vinima ide i ukusna domaća ‘spiza’, tako će biti i ovoga vikenda u vinariji Karaba kada nam stižu lokalni OPG-ovi sa svojim proizvodima izrađenim po tradicionalnoj recepturi. Uz njih, svoje će radove predstaviti i razni mali proizvođači rukotvorina tako da se kući sigurno nećete vratiti praznih ruku.

Ono što je najzanimljivije, osobito mlađim uzrastima, jesu moćni Vranski vitezovi koji će svojim srednjovjekovnim aktivnostima zasigurno biti prava atrakcija! Ako s vama stižu i najmlađi članovi obitelji, ne brinite se: osigurali smo i osiguran dječji kutak s pregršt zabave kako bi roditelji nesmetano mogu uživati u svemu što smo za njih pripremili.

Cjelokupni program naravno prati i dobra glazba, tako da nas u subotu očekuje talentirani acoustic duo Lucija i Dean, dok je nedjelja rezervirana za DJ-a koji će dodatno zagrijati atmosferu.

Idealna je ovo pozivnica za provesti vikend u blizini Vranskog jezera te s obitelji i prijateljima uživati u sljubljivanju finih vina s ukusnom hranom, opuštajući se dalje od gradske vreve.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime