Blagdan Velike Gospe nije prošao mirno zahvaljujući poznatom sinjskom 29-godišnjem izgredniku, pripadniku Hells Angelsa, osuđivanom zbog dilanja

Trenutno se nalazi kod pritvorskog nadzornika, a tijekom dana će biti ispitan na državnom odvjetništvu jer je premlatio Đ.R.(51) u Vrličkoj ulici u Sinju u četvrtak pred zoru. Ozlijeđenom su na na Hitnom kirurškom prijemu KBC Split utvrdili frakturu rebra, nagnječenje oka i razderanu usnu šupljinu, piše Slobodna Dalmacija.

Kako saznajemo, 29-godišnjak je napao Đ.R. oko 4 sata u Vrličkoj ulici u Sinju i nanio mu teške tjelesne ozljede. Ozlijeđenom je prvo pružena pomoć u Hitnoj pomoći u Sinju nakon čega je odmah prevezen u KBC Split. Nakon uhićenja je utvrđeno da napadač ima 0,3 promila alkohola u krvi. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje te je po okončanju doveden pritvorskom nadzorniku. Obranu će iznijeti na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu nakon čega će se odlučiti o istražnom zatvoru.

Sinjska policija je otprije imala posla s njim, prijavljivali su ga zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda od čega je jedno bilo u poznatom sinjskom noćnom klubu u Glavičkoj ulici. U postupcima po tim slučajevima, očito se brani sa slobode. Zbog droge je odslužio kaznu zatvora nakon čega je ponovno bio uhićen s marihuanom i kokainom. Pripadnik je Hells Angela, a bavi se i ugostiteljstvom i tetoviranjem.

Brutalnim napadom nastavlja se niz nasilnih događaja na sinjskom području. Sinjanin koji nam se javio zbog uznemirenosti sve češćim incidentima naveo nam je niz crnih točaka u gradu koje, prema njegovim riječima,  policija zaobilazi.

– To su vam Gradski park, Glavička ulica, Vrlička ulica i Pjaca. Na te četiri lokacije se uglavnom sve negativno i dogodi jer tamo ima i najviše alkohola. Međutim, policija čuva političare i alkarske dvore, a ne pazi na sigurnost građana. Područje o kojem govorim nije veliko i ne treba ih puno da ga kontroliraju, ali njih nema nikako. Najmanji je problem kada se sukobljavaju osobe iz krim-miljea, ali kad tad će stradati nedužni građanin – ogorčeno je rekao.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime