Ribola, kao treći najveći dalmatinski trgovački lanac te jedna od najvećih članica Ultra grosa, od ovog ožujka je još jednom povećala plaće svojim zaposlenicima

Naime, osim porasta bruto plaće, ukupna primanja će se na temelju nagrada koje će se isplaćivati uz plaće, povećati i do 500 kn mjesečno što su djelatnici mogli i primijetiti početkom travnja. 

To je nastavak ulaganja u rast plaća i zadovoljstvo djelatnika budući da je i u ožujku 2018. g. također došlo do povećanja primanja.

Zadovoljstvo nam je istaknuti da na temelju novog povećanja, mjesečna primanja djelatnika Ribole na poziciji prodavača/blagajnika kreću već od 4.600 kn što tijekom ljetnih mjeseci može biti i značajno više. Veće iznose na  svojim platnim listama primijetit će i ostali zaposlenici Ribole budući da je tvrtka ovim promjenama obuhvatila praktički sve zaposlenike, od prodavača/blagajnika, poslovođa, skladištara, vozača te djelatnika u zajedničkim funkcijama, poručuju iz društva Ribola d.o.o.

Ribolina prodajna mreža pokriva područje srednje Dalmacije, odnosno od Šibenika do Zaostroga, a uglavnom se radi o cjelogodišnjim dućanima smještenima unutar kvartova. Upravo zbog toga i postignute održivosti razvoja poslovanja, u Riboli nema velike fluktuacije djelatnika.  Ipak, ovim povećanjem plaća cilj Ribole je i dalje graditi sigurno i stabilno radno okruženje za svojih 640 djelatnika, te sustavom nagrađivanja pokazati da se cijeni doprinos svakog djelatnika izvrsnim rezultatima poslovanja tvrtke.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime