Čita Antiša Jutarnji naglas:“Mislim da to nije dijagnoza mislim da je to izmišljeno, mislim da sam se u JNA prvih mjesec dana skoro ugušio od alergije i da su me skoro proglasili simulantom. Mislim da je to bilo samo za odlikaše; dakle za pripadnike određenih elita. Nevidljivih elita, koje mogu biti i u HDZ-u i u SDP-u nosit crnu kapu, crvenu kapu, petokraku, što god treba“’, rekao je Milanović.

– Ma pusti ti šta kaže Milanović, reci ti meni Antiša šta kaže Joze za jučerašnju sjednicu Gradskoga vijeća u Makarskoj, pita Mare.
– Joze mi se javio priko telefona, vozio za Zagreb, tvrdi on da je sluša na radiju prijenos sjednice, veli Antiša.
–  A dobro i šta je bilo, pita Mare.
– Tvrdi Joze da će Verica spremit u zatvor ovoga Brkana, a onaj Lozo da će spremiti Lalića u prdekanu. Verici se Brkan zamjerio, smjestio joj da izgubi poziciju u Katarini Zrinskoj, pa ti ona sad postavlja pitanja, na koja niko nezna odgovoriti, veli Ante.
– Pa šta je pitala, zabrinuto će Mare.

Jure Brkan

– Pitala ona di su šoldi iz Turističke zajednice, tvrdi Joze da je više para izvučeno iz turističke zajednice, temeljem lažiranih računa nego što su izvukli ovi Milanovićevi u Saboru, prenosi Antiša.
– Ma nisu tu čista posla, na istom mistu Bilićeva potrčarala, onaj Lalić, pa Brkan i mali Buljan, i tica na grani zna da je sve to lopovluk SDP-a, žustro će Mare.
– E da je samo SDP-a moja Mare, ima tu prstiju i HDZ-a, sve ti je to isto, zato su Vericu potirali iz Katarine, ljutito će Antiša.
– Ma nisam ti rekla neki dan mi tvrdi Jurka da je Verica ugrozila sama sebe  s tim pitanjima, nije u redu da ona pita Bilića di su pokradeni milijuni iz Osejave? Šta Bilić ima s tim parama, kad cila Makarska zna da su to pokrali Gušte i Hrvoje, tvrdi Mare. – Slažem se ja da je Verica ugrozila sebe, al nije u redu da HDZ zataškava kriminal Gušte i Hrvoja, znaš li ti Mare da kada su oni krali te milijune da je Gušte bio u glavnom odboru SDP-a Makarska, a Bilić je tada s Jagodom organizira tiskovne SDP-a i tvrdio da je to sve predizborna kampanja, da to nije istina , viruj mi Mare tako je bilo, a prinila je i Slobodna, veli Antiša.
– E oni ti se uvik vade na izbornu kampanju, kada dođe vrime izbora onda se vadi šporko rublje, e kada se njima izvadi, oni se brane da je sve to izborna kampanja, tako ti je moj Antiša, ljutito će Mare.
– Tvrdi Joze da je Verica  jučer iznila cilu Optužnicu, protiv Brkana, tako je navela da je TZ grada Makarske platila 10 tisuća kuna za čišćenje Trga Kobaca na Zelenci iako je riječ o maloj spomen ploči na jednom kvadratu zemljišta u središtu kružnog toka, a za čišćenje rive ispred zgrade Gradske uprave potrošeno 30 tisuća kuna. Uređenje kamena ispred ureda TZ-a plaćeno je 25 tisuća kuna,  odlazak na sajam u Stuttgart: 26 tisuća kuna, postavljanje reflektora za noćno kupanje 32 tisuće kuna, svijetleći displeji i welcome tabla 110 tisuća kuna! Zatečeni podacima i pitanjem, gradonačelnik je poručio da će odgovoriti pisanim putem, tako ju je privario kada je reka da će odgovoriti di su Barbijerijevi milijuni iz Osejave što su bili namjenjeni za Lukobran, zabrinuto će Antiša.
– Moj Antiša, Makarska je đavliji grad, da je Zagreb davno bi ih pohapsilo, ka ove Milanovićeve šta su krali priko putni naloga, sićaš se ti kako je naša Jagoda krala priko naloga, uvatila je Državna revizija i nikom ništa, a ove u Zagrebu za iste naloge odma strpalo u zatvor, bidni Richembergh, naudili mu biće zato što je iz Foruma Mladih SDP-a?, čudi se Mare.
– Tako ti je to moja Mare, koga uvatiše toga j…. ! Šta ti misliš Mare da li će ovi Brkan ići na tapet radi ovi Vericini pitanja, tvrdi Joze da će doć Pnuskok, po službenoj dužnosti u nadzor Turističke zajednice, govori Ante.
– Ma sićam se ja kada je Lučić ka vijećnik pita di su Veljkini milijuni od ACY Marine, stiglo priopćenje MUP-a da su Gušte i Hrvoje zamračili 22 milijuna kuna i  šta je bilo moj Antiša? Ništa, nikom ništa, nesta predmet na sudu kod Biljane i Suzane, zagubio se, srdito će Mare.
– Moja Mare druga su to bila vrimena tada je predsjednik bio Mesić, a premijer Račan, danas je Predsjednica Kolinda, a premijer Plenković i ono što je jako bitno, Plenković je iz loze Raosa, ne može on ostaviti Vericu na cidilu, istražiti će Pnuskok sve, po službenoj dužnosti, a da li će ovaj Brkan dočekat izbore na slobodi, nisam ti siguran, mudro će Antiša.
– E sad je i meni jasno moj Antiša zašto se HDZ ovci nalaze po Voliciji, mora da pripremaju evakuaciju ka naš bidni Draže, mudro će Mare.

 

36 KOMENTARI

 1. Slusan jucer vijece i ne virujem koliko je jalan i bolestan u glavu taj mali Brkan. Napada MARU i napada Gogu Muhticevu i Lidiju Vukadin. Nisi dostojan im dodat casu vode a kamo li ih prozivat uhljebu jedan.

 2. Lopovluk kojim otuđena ostavina Neli Negrini, a to je hotel “Osejeva, Gradu Makarskoj, drpili si Hrvoje i Gušte koji je bio imenovan za direktora “Osejava”doo, u koju je pok Veljko Barbijeri izboksovao 5 milijuna Markovićevih DM, koji su vriedili kao sadašnji EUR. Gušte visikopoziocitrani ćlan SDP-a i makro zaodrađivaanjje građevinskih dozvola, je to podijelio, Hrvoju Urlići, Jakši Mediću, Hurislavu Bulibašiću( Bliskom sa Roglićem) ČLjiljani Matić naravno i sebi Augustini Alać. sa čijim su novcima kupili, bolje rečeno urali Glavicu, na kojom su uz pomož Vrha hobotnice isposlovali da mogu graditi stambenjake.

 3. A moji ljudovi amo ca iz ovog grada,pamet nam soli oni koji su dosli u grad nedavno i sad ki znaju kako upravljat Makarskom.Lijepo se vrati odikli si dosla…

 4. Brkane brojis sitno!!!
  Ne do pobjede. Sine spasavaj glavu, jer si gromobran za Bebeka. A vec su ti nasli zamjenu, sve su dogovorili sa Vranjesem.

 5. Kako ste se umirili, prljavi komentatori.
  Šta sad ne blatite i klevećete, ćekatte poziv policije, iako ste bili uvjereni pišući sa tuđih računala, da vam se neće stati u kroj.
  Vjerujem da ćete za sve duševne boli koje ste nanijeli narodu biti procesuirani

 6. Usutila se zlocinacka organizacija. Kaze tetka iz trafile da je mali Jure podupla kolicinu duvana sta popusi, nije do tud doslo? Ovisnost je losa osobina, ovisnost o drogi, duvanu, alkoholu, krađi tuđe imovine, ah ima tu i genetike.

 7. Umudrili se ko malo dite kad se upiski, dogovara se koalicija sa sdp! sdp je blizi njima nego istinski hrvati sa t.o. zelenka za koji su mnogi dali sta su mogli, i odnili sta su tili!

 8. A Kiso sta o njemu reci sta ljudi neznaju di ga god spomenes svugdi ga poznaju po svercu kave, pretovaru kurvi po kupresu aferu banja luka itd itd da neduljimo ko potpresjednici i tajnici.

 9. Prostorije udruge 156 brigade jutros cistile cistacice Biokovke.Prostorije se nalaze u Centru Nikola,koji je sinonim kriminala makarskih tajkuna.Centar je izgradjen opljackanom novcima iz poduzeca Osejava doo,koji su bili namjenjeni za izgradnju ACY Marine.HDZ ovci sumnjiva morala planiraju danas u taj centar dovesti i Premijera Plenkovica.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime