Kada je jedne subote u veljači 2015. godine načelnik općine Starigrad (Paklenica) Krste Ramić potopio brodsku olupinu uz pomoć svojih zaposlenika, mnogi mještani ostali su u čudu.

Još više su se čudili oni ekološki osvješteni pitajući se zašto načelnik Krste Ramić, umjesto da organizira vađenje otpada iz mora, radi suprotno?!
– Zamislite, dok u ostalim mjestima svako malo organiziraju vađenje smeća iz mora, naš načelnik trpa smeće u more, u ovom slučaju brodsku olupinu. Istražite je li Ramić tražio od nadležnih odobrenje za takav čin, poručili su čitatelji portala Megamedia koji su nam poslali i fotografije od 21.veljače 2015. Krste Ramić, Mario Zubčić, direktor općinskog poduzeća Argyruntum i Ivan Bušljeta, bivši pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela općine Starigrad, a danas kooperant podvodnih radova za spomenutu općinsku tvrtku zajednički su potopili brodsku olupinu samo stotinjak metara od ispostave Lučke kapetanije kako bi to postala atrakcija za turiste na podmornici u vlasništvu tvrtke Flipper d.o.o. Uvidom u sudski registar Trgovačkog suda doznajemo kako je vlasnik tvrtke upravo Krste Ramić!
– Načelnikova polupodmornica ljeti vozi turiste, a olupina je jedna od „atrakcija“ o kojoj se čak ponekad govori da je iz doba Mlečana, pričaju nam mještani Starigrada koji negoduju zbog nagrđivanja Starigrada ovakvim poslovnim pothvatima…

Nakon napornog posla jedne neradne subote, zaposlenici općine Starigrad sa svojim načelnikom Krstom Ramićem počastili su se pivom…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime