Nedostatak parkirališnih mjesta u Makarskoj iz dana u dan sve je vidljiviji i sve više iritira

Čitatelji upozoravaju na parkiranje u ulici dr. Mate Ujevića 2 gdje su vlasnici svoja vozila parkirali tik do kontejnera s otpadom. – Što rade komunalni redari? Kako će zaposlenici komunalnog odvesti smeće? Dokad će vladati parking nered u Makarskoj?, pitaju se naši čitatelji.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

4 KOMENTARI

  1. Glavmo je naplatit parking ikazne na neuređenom zemljištu i još tuđem bez tehnički uvjeta a tek prodaja parking karata strancima koji nam oduzmu ono malo mjesta grad se brine za svoje sugrađane l ktomu ljetnu kartu naplaćuju duplo skuplje pa i umirovljenicima i soc .ugroženim krasno nema šta ljivavci fuj.

  2. Najbolji primjer je isprid onovne škole u gradu, di gospoda staju na trotovar i tako zauzmu i blokiraju pola cestovne trake. Sve to da bi kupili voče i povrče, natankali mlika na mlikomatu, posjetili osiguranje, čekali dicu iz škole,….. Taj problem ima direktnu poveznicu sa kolapson grada u dosta slučajeva, jer iz jedne trake mjesto da se rastereti promet u dvi ide se iz jedne u dvi u jednu u dvi. Sve bi to bilo lipo da policija tu ne prođe miljon puta jer im je svakao na putu do postaje i iz postaje i naravno ne mrdne prstom. Isto tako ne mali broj puta gospoda izlazi sa trotovara i prestrojava se bez žmigavca i gledanja jel ima prometa.
    Drugi problem je na istom mistu par metara dalje na skretanju za jadransku ulicu gdje pametnjakoviči parkiraju auto na samom raskrižju i pješačkom prelazu. To raskrižje je samo po sebi nepregledno jel se mora dobro izač kako su auti parkirani isprid rose da se vidi išta, a samim time se blokira i komplicira putanja onome tko pokušava uč iz drugog smjera u raskrižje iako ima prednost. VRATITE NAM GOLE OTOKE!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime