Hairstyle News Festival ovog će vikenda, 25 i 26. ožujka, u opatijskom centru Gervais okupiti domaće i strane frizerske zvijezde kako bi unaprijedili struku razmjenom znanja, poticanjem kreativnosti i stvaranju ljepote u kosi, mediju koji nas nadahnjuje svakodnevno, a umjetnike od pamtivijeka

Na festivalskoj pozornici nastupit će najeminentniji frizerski edukatori iz Velike Britanije, Francuske, Španjolske, Bugarske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine. Iz Londona nam stižu dvije vrhunske edukatorice, Sophia Hilton i Hayden Cassidy. Casidy je poznata londonska barberica koja bilježi nastupe diljem svijeta, a njezin rad pomno prati struka kao i najznačajniji frizerski i barbering časopisi. Svojih 90 minuta na pozornici posvetit će detaljnim demonstracijama tehnika, a sve u cilju postizanja savršenih oblika. Hayden će s brojnim frizerima iz Hrvatske i regije podijeliti i svoje široko znanje o muškom frizerstvu, a posebnu će pažnju posvetiti dijeljenju savjeta kako unaprijediti odnose s klijentima.

Sophia Hilton je trenutno jedna od najtraženijih poslovnih savjetnica za frizersku industriju u svijetu. Ona nastupa diljem svijeta pomažući frizerima da nauče praktične stvari koje mogu primijeniti u svom salonskom poslovanju. Uz brojne osvojene nagrade izdvajamo dvaput osvojenu nagradu Business Thinker i dvije uzastopne nagrade za marketing i društvene medije na dodjeli nagrada British Hairdressing Business Awards. Ona će frizere učiti kako se istaknuti u digitalnom prostoru te što je to generacijski menadžment. Markantan Bugarin, Vassil Atanassov, jedan od najvećih artista iz regije, ispred L’Oréal Professionnel tima predstavit će inovaciju u bojama i prikazat svoju viziju francuskog šika kroz inspirativan Haute Coiffure Française show 

Francuske trendove i inspiraciju za proljeće/ljeto 2023. kroz tehnike šišanja i tonove boja koje Francuskinje obožavaju predstavit će trojac Eugene Perma tima: Morgan Ouatta, Maxime Marelli i Ana Nunić. Stručna javnost uživat će u novim nijansama boja, izradi balayagea uživo te trikovima za styling inspirirani šarmantnim i avangardnim stilom francuskih frizera koje povezuju strast prema kosi i ljubav prema eleganciji francuskog stila.

Iz susjedne nam Slovenije tradicionalno dolazi Mič Styling tim i to Tomaž Turk, Matjaž Okorn, Matej Prinčič, Borut Novak, Manó Kolarič i Aska Kajtazović. Slovenski ID Factory Hair Group tim, Dejan Nikolić, Živa Pajnić i Aljaž Piletić, premijerno će predstaviti kolekciju “TULIP 2023”. Inspirirani ovim jedinstvenim cvijetom predstavit će unikatan spoj boja, oblika i tekstura koji se preslikavaju na kosu i prikazuju u najnovijim trendovima bojanja, šišanja i stiliziranja kose. Također iz Slovenije dolazi Artego tim, dvije dinamične edukatorice, Anita Loboda i Vesna Rumin.

Montibello tim, Jordi Tenas i Montse Rodriguez, stižu iz Španjolske i predstavit će proljetno ljetne trendove i tonove koji su inspirirani prirodom i ljepotom botaničkog vrta. Tonovi Rosé, Peach i Golden Sandy donose prirodnost, živost i svježinu u kosi. Timu V17 by Sead Nunić iz Bosne i Hercegovine, pridružit će se gost Vladimir Aralica iz Beograda koji je zaljubljenik u precizno šišanje. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime