Na suđenju  Ivanu Mati Blaževiću koji je u listopadu prošle godine napao nogometnog suca Bruna Marića, sutkinja Općinskog suda u Splitu Ivana Bilušić ukinula je pritvor okrivljeniku.

Riječ je o incidentu kada su u jednom stobrečkom restoranu sjedili Bruno Marić, Vladimir Gredelj, Gredeljev vozač i još jedna osoba. U restoran je ušla grupa muškaraca maskiranih šalovima, maramama i kapuljačama te su uz povike “Šta je pi…, ubit ćemo te…”, počeli udarati Bruna Marića. Nakon brojnih udaraca, muškarci su otišli iz restorana, no okrivljenika Blaževića su na izlasku zasutavila dvojica muškaraca, gosti restorana. Sutkinja je bila silno znatiželjna tko je bila četvrta osoba za stolom te je Marić nevoljko rekao da je to bio Jakov Titlić, nogometni sudac. – Nisam do sad govorio o njemu jer se bojim za njegovu sigurnost i ne želim da doživi i on neku neugodnost jer je i on nogometni sudac, kazao je Marić sutkinji. Ostalo je nejasno zašto bi Titlićev život bio ugrožen.

1 KOMENTAR

  1. Sudac se igra nogometa lažiranja rezultata i zbog toga dovodi u opasnost svoj život i svoje obitelji,Jale majke mu dokle to ide i još si nas donačelnik i bizi od dinje i Stipe oni ti samo zlo donose .Jale spasi sebe i nas.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime