Prema rezultatima očevida koji je poduzet u suradnji s županijskim državnim odvjetnikom, jučerašnja nesreća se dogodila kada  66-godišnji vozač osobnog vozila marke Fiat (ZG), krećući se dionicom ceste D-547 iz smjera Obrovca u smjeru Sv.Roka, dolaskom do križanja s cestom D-54 nije propustio vozila s prednošću prolaska

Tom prilikom dolazi do sudara s osobnim vozilom marke Audi (ZD), kojim je upravljao 49-godišnji vozač, a koje se kretalo iz smjera Maslenice u smjeru Zatona Obrovački. Nakon sudara osobno vozilo zadarskih registracijskih oznaka se prevrće na krov i udara u betonsko postolje rampe.

U prometnoj nesreći smrtno su stradali putnici iz osobnog vozila Audi-ja, dvoje djece u dobi od 5 i 9 godina, dok su 49-godišnji vozač i putnik – dijete, kolima HMP-i prevezeni u Opću bolnicu Zadra na pružanje liječničke pomoći, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede.

U vremenu od 19,40 do 01,10 sati navedena dionica D-54 bila je zatvorena za sav promet.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjim vozačem osobnog vozila – Fiata zbog izazivanja prometne nesreće s smrtnom posljedicom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime