Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Makarske, Dražen Nemčić najavio je strože mjere kontrole pridržavanja protuepidemioloških mjera

Zbog rapidnog skoka novooboljelih, Makarska je jedno od žarišta koronavirusa u Hrvatskoj. Najnovijom uredbom Nacionalnog stožera civilne zaštite, radno vrijeme ugostiteljskih objekata je skraćeno i mogu raditi do ponoći. Ipak, neki su se odlučili zatvoriti svoja vrata, među njima i klub Makarana. Određeni broj oboljelih osoba u Makarskoj zarazio se upravo u klubu Makarana.

Zbog novonastale situacije, inspektori Civilne zaštite, policija i komunalni redari pojačano će nadzirati pridržavaju li se svi protuepidemioloških mjera. – Još veću pozornost stavit ćemo na izletničke brodove na način da će se izletnici provjeravati u polasku i dolasku s izleta, kazao je Dražen Nemčić.

4 KOMENTARI

  1. Hahahahaha sad će oni u jednominutnu akciju kad smo završili u svim medijima , zašto nisu provjeravali razmak između stolova u nekim polurestoranima u Makarskoj , zašto nisu kontrolirali noćne klubove i ranije. DISU BILI DO SADA

  2. Gospodine Nemčić tko ce kontrolirati spojku između vas, Hloverke Novak Srzić i bivšeg komunalnog redara Gazilja sa vlasnicima Makarane. Pa javna je tajna da je Pero Gazilj glavna veza vas sa vlasnicima i da je dotični bio glavni reketaš ugostitelja i trgovaca po plaži. Jedini je koji je nastavio uspješan posao inspektora Lelasa ‘ reketarenje i ucjene ), pa i u građevinarstvu. Sramota ste ovog grada, zajedno sa gore navedenim i vasim sefom Brkanim i njegovim sefom Bebekom. Vi i takvi samo mozete u Makarskoj dobro prići i nigdje drugo.U normalnoj gradu sa normalnim ljudima popljucali bi vas i zatvorili ,ali Makarska nije takav grad,to je grad živih mrtvaca.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime