Čini se kako Dražen Nemčić, aktualni zamjenik gradonačelnika Makarske i šef makarskog Stožera civilne zaštite nije dorastao povjerenim mu poslovima

Kao načelnik Stožera civilne zaštite, trebao bi provoditi mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite te pravodobno educirati javnost o svim novostima vezanim uz pandemiju koronavirusa. To je uloga koja mu je namijenjena i koju bi Dražen Nemčić trebao obavljati korektno i profesionalno.

Za razliku od svih ostalih kolega u stožerima u Dubrovniku, Šibeniku, Splitu, Trogiru, Zadru itd., Dražen Nemčić se nikako ne može suzdržati od iskazivanja osobnih stavova. Nakon što je podržao vlasnika teretane u Zagrebu koji je suprotno protuepidemiološkim mjerama potpuno nezakonito otvorio dvoranu za vježbanje, Dražen Nemčić javno daje podršku studentima u Zagrebu koji su se prije par večeri okupili u velikom broju.

Ono što Dražen Nemčić ne razumije jest to da kao zamjenik gradonačelnika i načelnik makarskog Stožera civilne zaštite, mora odijeliti osobne stavove od posla. Potpuno je neprihvatljivo da sa svoje pozicije u lokalnom Stožeru podržava javna okupljanja većeg broja ljudi (stotine studenata op.a.) ili nezakonito otvaranje određenih objekata.

Dražen Nemčić ne nosi se baš najbolje sa svojim brojnim zadaćama u HDZ-u, Gradu Makarskoj i Stožeru civilne zaštite. Na stranačke funkcije dao je ostavku, pa bi možda najpoštenije bilo i da se makne iz politike, a samim time iz Stožera civilne zaštite i tako nas poštedi svojih neprimjerenih ispada.

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime