Duje Coce kandidat je liberala, demokršćana i umirovljenika za gradonačelnika Trogira

0

Duje Coce kandidat je liberala, demokršćana i umirovljenika za gradonačelnika Trogira.  Sinoć se  predstavio Trogiranima, nakon čega je održan koncert na središnjem trogirskom trgu. Kao gosti nastupili su Neno Vetma, Branko Medak i Rovinježi.

Duje Coce

Predstavljajući program i najbliže suradnike sa kojima želi mijenjati Trogir nabolje ako dobije povjerenje na predstojećim lokalnim izborima pozvao je sugrađane da zajedno pretvore beznađe u nadu, kukavičluk u hrabrost, manipulaciju u iskren odnos i strah u sveopću sigurnost. Posebnu brigu će vodit prema socijalno ugroženim skupinama, umirovljenicima,  djeci sa posebnim potrebama i mladima koji trebaju imat jednake mogućnosti za radno mjesto. Zalaže se za veću brigu za stanovnike otoka Malog i Velog Drvenika,  smanjenje komunalne naknade, pravo na jednak komunalni standard svih dijelova grada, nova parking mjesta, uređenje prilaznih cesta, šetnica od starog do novog čiovskog mosta, parkova, uređenje i oživljavanje gradskih plaža, izmještanje tržnice i ribarnice na prikladnu lokaciju, sanacija odlagališta Plano, odvojeno prikupljanje i selektiranje otpada u domaćinstvu i javnu rasvjetu iz obnovljivih izvora. Gospodarski razvoj grada nije moguć bez javne rasprave i donošenja dugoročne strategije razvoja i sa posebnim naglaskom na proizvodne djelatnosti i bolje korištenje europskih fondova. Zalaže se za bolju  zdravstvenu skrb i podizanje standarda zdravstvene skrbi u Trogirskom domu zdravlja. Kultura u gradu nije najbolje vrednovana. Predlaže izradu Plana i programa razvoja grada u kulturi i osnivanje Centra za kulturu Grada Trogira. Smatra kako bi važno bilo omogućiti okupljanje mladih umjetnika iz Trogira u cilju stvaranja kvalitetnog tima za realizaciju kulturnih događanja. I Koalicija GLAS Dalmacije podupire kandidaturu Duje Coce za gradonačelnika Grada Trogira. Svojim dolaskom snažnu podršku mu je dao liberal Branko Radačić i Mira Morović iz stranke laburista. U ime HDS podršku mu je dao Jozo Rogošić, osnivač i prvi pročelnik Odjela za ekologiju, poljoprivredu i akvakulturu Sveučilišta u Zadru. U ime koalicije GLAS Dalmacije koju čine HSU – HSLS – HRVATSKI LABURISTI – STRANKA RADA javnu podršku Duji Coci dao je general hrvatske vojske u miru i potpredsjednik HSU g. Veselko Gabričević.
Tom prilikom pozvao je Trogiranke i Trogirane da podrže koalicijsku listu HSU – HSLS – HRVATSKI LABURISTI – STRANKA RADA za županijsku skupštinu, LISTA BROJ 6.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime