U epskoj brizi za školu nogometa posrnuloga, a sad i u stečaju NK Zadar,Branko Dukić sa svojim jatacima osniva HNK Zadar uz obilatu pozajmicu

Kako bi opravdao takvu, po mnogima nesuvislu, pozajmicu smislio je, a što je od njega previše, model vraćanja iste. Naime, pozajmica bi se trebala pretvoriti u vlasnički udio kad se eventualno pojavi strateški partner. Nije jasno znači li to da ćemo imati novog vanjskog suradnika.

U međuvremenu HNK Zadar ulazi u viši rang natjecanja na čemu čestitamo. Škola nogometa HNK Zadar postala je, nažalost, prepoznatljiva po bijelom Mercedesu. Jedinstveni su u još nečemu odnosno neplaćanju prostora i korištenja igrališta s novom travom dok sve ostale škole plaćaju najam, ali nijedna od njih nema bijeli Mercedes. U materijalima za današnju sjednicu Gradskog vijeća Grada Zadra se ne vidi koliki je prihod čuvene elitne škole,  a koliki ukupni trošak. Koliko košta viši rang natjecanja tj. koliko iznosi trošak organizacije utakmice na Stanovima, a koliko na gostovanju. Svu ovu epsku priču morat će do daljnjega plaćati građani grada Zadra u iščekivanju možebitnog strateškog partnera.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime