Lopovluku u Liburniji d.o.o. nema kraja! Krade se gdje se stigne, kradljivce koje se eventualno uhvati u krađi ne čeka otkaz već opomena, a umjesto premještanja na neke druge, manje atraktivne linije, kradljivce se ostavlja na istim mjestima

Tako su prije par dana u krađi novaca uhvaćena dvojica vozača Liburnije d.o.o. koji su već ranije uhvaćeni u krađi. Da im je tada Edvin Šimunov koji je direktor ovog prijevozničkog poduzeća još od prošlog stoljeća, uručio izvanredne otkaze ugovora o radu, ne bi bili u prilici opet krasti. Dvojica recidivista (podaci poznati redakciji op.a.) dobili su nekakve opomene kada su novac trpali u džepove naplaćujući putnicima od Zračne luke u Zemuniku do Zadra i obrnuto vožnju bez da izdaju karte. Vidjevši da im radno mjesto nije ugroženo, opet su krali, gotovo svakodnevno da bi prije par dana bili uhvaćeni u krađi.

Nije poznato koja je njihova sudbina jer je za očekivati da će opet dobiti nekakve bezvezne opomene umjesto kaznene prijave i otkaza. Nažalost, svojim ponašanjem ova dvojica i još nekolicina lopova u Liburniji, a ima ih, nepovratno ruše ugled brojnim časnim kolegama vozačima koji svoj posao obavljaju profesionalno.

Nažalost, Nadzorni odbor ne čini dovoljno po pitanju rješavanja lopovluka u Liburniji, a nije jasno zašto dio odgovornosti ne snosi i sam direktor Šimunov koji je pred mirovinom, a u Liburniji – kaos.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime