Kako ekskluzivno doznaje portal Megamedia, zbog štrajka kabinskog osoblja zrakoplovne kompanije Ryanair u Irskoj, Španjolskoj, Portugalu, Belgiji i drugim zemljama, u prekidu su sve linije prema Zadru!

Zadar je preko aviokompanije Ryanair povezan sa 14 europskih gradova, a iz proračuna Grada Zadra za tekuću godinu  predviđen je iznos od 1.750.000,00 kn za subvencioniranje letova,a  sve u cilju turističke promidžbe Zadra. Nažalost, zbog štrajka, od danas je i Zračna luka Zadar u kolapsu, makar što se tiče Ryanaira, putnici su zgroženi jer moraju tražiti alternativne letove,  a mnogi će zbog novonastale situacije kasniti svojim domovima i više od 48 sati.
Voditelj Službe za odnose s javnošću Zračne luke Zadar Nikola Barać potvrdio je za portal Megamedia da su doista svi letovi aviokompanije Ryanair otkazani, no ističe kako su svi uređujući službenici Zračne luke na usluzi putnicima kojima rezerviraju karte na drugim aviokompanijama.
– Zbog štrajka kabinskog osoblja otkazani su i brojni letovi prema Zadru, a dužnost i obaveza Ryanaira je da svim putnicima kojima su otkazani letovi osigura ili povrat novaca, let s nekim drugim avioprijevoznikom, a u slučaju da let nije moguć isti dan, dužni su osigurati smještaj u hotelu, kazao nam ej Nikola Barać.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime