Nakon što su dvojica policajaca prije dvije večeri na vrlo ružan i neprimjeren način priveli zaposlenika jednog ugostiteljskog objekta na Branimirovoj obali u Zadru, hrvatska javnost ne prestaje se zgražati

Posebno se istaknuo mlađi policajac koji je vrlo agresivno krenuo prema zaposleniku ugostiteljskog objekta, Saši Stojanoviću od kojeg su navodno tražili osobnu kartu, a kad im je rekao da će im pokazati osobnu čim dovrši jelo, nastao je kaos. Mlađi policajac, Antonio Buškulić, prvi je uzeo pod ruku nesretnog Stojanovića, a potom ga i srušio na pod što su gledala i djeca stara možda četiri do pet godina. Uvidjevši nepravdu, privođenje je pokušala spriječiti Stojanovićeva kolegica Ivana Cikovac no i ona je kasnije privedena u policijsku postaju! Dan kasnije Saša Stojanović javno tvrde kako ga je pravi pakao zadesio pri samom ulasku u policijsko vozilo te kasnije u policijskoj postaji kada ga je, tvrdi, Antonio Buškulić udario šakom u glavu!
Slijedom nemilih događaja, krenuli smo istraživati tko je Antonio Buškulić kojega je prvi identificirao portal Zadar News čiji su novinari i snimili šokantan Video kojeg su prenijeli svi relevantni hrvatski mediji.

Riječ je o policajcu s otoka Vira čija je obitelj dosta bliska s tamošnjim načelnikom Kristijanom Kapovićem. Naime, Buškulićev otac Damir dugogodišnji je službeni vozač načelnika Kapovića, a posljednje dvije godine je na bolovanju iako ga mještani često viđaju u zahtjevnom ribarenju na moru.
Antonio Buškulić dobro je poznat virskoj javnosti, a jedan od čelnika virske oporbe Frane Vučetić više puta ga je prijavljivao zbog čitavog niza zakonskih prekršaja zbog čega je prije nekoliko dana, kako neslužbeno doznajemo, alarmirana i Unutarnja kontrola MUP-a!
– Antonio Buškulić je osoba od povjerenja Kristijana Kapovića, policajac sklon incidentima, a mnogi Virani mu najviše zamjeraju što zloupotrebljava svoju uniformu ulazeći svako malo u policijski terminal istražujući sve one koji ne misle kao Kristijan Kapović te mu prenosi informacije koje sakupi. Potom Kristijan Kapović koristi nezakonito dobivene informacije za verbalne obračune sa svojim neistomišljenicima, kazao je za portal Megamedia Frane Vučetić dostavivši nam opsežnu dokumentaciju koja kompromitira profesionalnu karijeru Antonia Buškulića.
Prema jednoj od prijava načelniku PU Zadarske, Antonio Buškulić ima lažno prijavljeno prebivalište, pa, iako stanuje u Zadru, vodi se da stanuje na Putu Brdonje na Viru i tako već godinama. Na toj adresi doista postoji kuća u vlasništvu njegova oca Damira Buškulića, no Antonia Buškulića na toj adresi nema. Da je tome tako, tvrde brojni susjedi kojeg Buškulića ne vide mjesecima iako navodno stanuje u predmetnoj kući na otoku Viru.

Kuća na Viru u kojoj bi trebao stanovati Antonio Buškulić, a čini se da ne stanuje

– Antonio Buškulić stanuje u Zadru sa suprugom s kojom ima jedno dijete, a ona ima još jedno dijete iz prethodne veze. Ion je prijavio da stanuje na Viru samo zato da bi mogao koristiti određene poticaje na rođenje djeteta koji iznose 15.000,00 kuna. Umjesto da bude uzor drugima, Buškulić lažno prijavljuje prebivalište što predstavlja zakonski prekršaj i za sobom povlači zakonske sankcije, kazao nam je Vučetić.
O svemu je svojedobno obaviještena PU Zadarska čiji su policijski službenici izašli na teren te utvrdili da Antonio Buškulić kojeg susjedi nikako ne viđaju, eto, ipak stanuje tamo. To je izazvalo novi val nezadovoljstva kod Virana te su upućene brojne predstavke, otvorena pisma i prijave, ali ovaj put posljednju riječ imat će Unutarnja kontrola MUP-a koja će morati utvrditi jesu li policijski službenici PU Zadarske profesionalno obavili posao provjere da li prijavljenik doista stanuje na adresi na Viru. Da na toj adresi ne stanuje, tvrdi najmanje sedam svjedoka koji su sa svojim imenom i prezimenom spremni potvrditi da Buškulić nije u toj kući, no svjedoke koji se predlažu u prijavama do sada nitko nije ni pokušao saslušati! Konačno, postavlja se pitanje je li itko pokušao utvrditi stanje brojila vode i struje na toj adresi iz čega bi se jasno vidjelo živi li netko u kući ili ne.

1 KOMENTAR

  1. Ha ha ha za sto me to ne cudi pa ti je nadretalac iz vira moja tvrdnja stoji i dalje posto poznam veliku vecino domacim zitelja velika vecino je rasadniku kreten tkz kaubojk 25 g su iza civilizacije tako da je ovaj kauboj jos u jek u miliciji

  2. Postat cemo SAD. Nakon jedne krivo izrecene rijeci dobijes nogu u glavu i jos te nacipelare u marici. Kreteni jedni nek se napuse kite

  3. Da je više ovakvih policajaca koji ne predaju pred raznim penama bolji bi nam bio život i društvo svima. Umjesto da odmah stane u pozor i izvolite kako mogu pomoći on glumi frajera ispred budala koji ga podržavaju.

  4. Osobno,ili nisi sa ovog planete ili si i sam mili/poli cajac.Hrvatska ima 4 puta više policajaca od bivše republike.Kriminala imamo točno recipročno tome.Poznajem nekoliko policajaca i niti jedan ne vozi auto jeftiniji od 20 000€ i straiji od 3-4 godine.Govori li ti to nešto?To je ugostiteljski objekt i policija se mora ponašati shodno tome.Mogli su sačekati minutu dvije isporičiti narudžbe i ako treba zatvoriti lokal za što imaju ovlasti ako je to ugrožavanje osoba i imovine,ili,ili jednostavno sačekati da konobar završi jelo.No čini mi se da su presudna bila krvna zrnca.

  5. Sztara Juga je dete szamoubojice školovala u policijszkoj školi u Zsagrebu,,szad vidim da szte sze uszavršili na szitnim pozsnansztvima 😉 Bitno da je policajac sza pedigreom 🙂

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime