Specijalni rat obavještajnih  službi na prostoru BiH , djelom je eskalirao jučer u 14 sati u Ljubuškom

Tajno praćenje modus operandi je sigurnosnih službi kao i dobro organiziranih kriminalnIH skupina. Misija kriminalnih skupina nekada je vizija obavještajnih službi. Sigurnosne službe bilježe nezakonita prisluškivanja građana u HT-Mostar, koje je inicirano od strane predstavnika kriminalnih skupina. Kako doznajemo, Hrvatske telekomunikacije postale su sredstvo nezakonitih radnji kriminalnih skupina u BiH?!

Evidentirani model kidnapiranja građana, temeljem lociranja signala mobitela, dokazani je model kriminalnih skupina i na sudu, prilikom suđenja pojedinim pripadnicima zločinačkih organizacija. Službeno, Srbi su počeli specijalni rat protiv Hrvatske, objavom popisa hrvatskih špijuna u srbijanskom Telegrafu. Već duže vrijeme traje specijalni rat hrvatskih i bošnjačkih službi. Zanimljiv detalj obavještajnog-nezakonitog rada dogodio se jučer između 13 i 14 sati u Ljubuškom čemu su svjedočili članovi Istraživačkog tima portala Megamedia.

Ulaskom Audija A6 zagrebačkih tablica u BiH, tajnu pratnju preuzeo je tim s četiri vozila. U svakom vozilu nalazila su se po dvije osobe, koje privlače pažnju. Evidentirana i snimljena vozila su : Toyota tip Rav- terenac smeđe boje  BiH, registarskih oznaka, drugo vozilo je VW Pasat crne boje BiH registarskih oznaka, treće vozilo je  Mercedes C klase srebrne boje njemačkih registarskih oznaka, a četvrto vozilo je Audi A-6 bijele boje.

Zanimljiv detalj je da vozila mijenjaju registarske tablice, što upućuje da se radi o pratećem aparatu  sigurnosne službe BiH, mada postoji mogućnost da se radi o kriminalnoj organizaciji koja koristi njemačke registarske oznake i hrvatske registarske oznake. Što se  dogodilo u Ljubuškom? Nakon razotkrivanja cijeloga tima tajne pratnje, vozač Audija zagrebačkih tabla obavijestio je djelatnike ljubuške policije o događanjima. Policijska patrola s djelatnicima M.L. i J.V. uputila se u potragu. Tim pratećeg aparata očito je dobro informiran, tako da je nestao s područja Ljubuškoga.

Grad Ljubuški posjeduje video nadzor – nadzorne kamere koje su evidentirale predmetna događanja. Ostaje da vidimo što će djelatnici sigurnosni službi županije zapadno hercegovačke otkriti. Da li se radilo o zakonitom ili nezakonitom postupanju sigurnosne  službe – kriminalne skupine? HT – Mostar, i nezakonito prisluškivanje građana već poznata je teme kao i akteri događanja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime