Europsko odbojkaško prvenstvo za seniorke odigrat će se u četirima državama – u Bugarskoj, Rumunjskoj, Srbiji i u Hrvatskoj. Skupina C, u kojoj će igrati Hrvatska, svoj program ima od 19. do 26. kolovoza 2021. u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku

– Još nas malo dijeli od početka Europskog prvenstva. Svi smo jako uzbuđeni. Posljednja dva mjeseca se pripremamo za ovo natjecanje i jedva čekamo da počne. Prvu utakmicu igrat ćemo protiv Švicarske za koju se konkretno pripremamo već neko vrijeme pomoću video materijala. Pošto se radi o velikom natjecanju na visokoj razini vjerujem da su sve ekipe jake i opasne. U svaku utakmicu dat ćemo se 100 posto. Pozivam sve da nas prate putem malih ekrana kad već nije moguće da u dvoranu dođu gledatelji – istaknula je Nikolina Božičević koja igra na poziciji libera.

Prvi dan natjecanja, 19. kolovoza, u skupini C Hrvatska će protiv Švicarske igrati u 17 sati. Potom još protiv Bjelorusije (21. kolovoza u 17 sati), Slovačke (22. kolovoza u 17 sati), Mađarske (24. kolovoza u 17 sati), te Italije (25. kolovoza u 21 sat).

Natjecanje u zadarskoj skupini završit će 26. kolovoza 2021. utakmicom Italija – Švicarska. Četiri će ekipe ostvariti plasman u četvrtfinalnu skupinu koja će se igrati u Beogradu. (visnjik.hr)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime