Rano jutros, policija je izvijestila o brutalnom dvostrukom ubojstvu u Pločama kao i o uhićenju ubojice koji je oduzeo život svome bratu kao i 16-godišnjem mladiću s čijom je obitelji godinama bio u sukobu

Ubojica je Milenko Radulović koji je od ranije poznat policiji po svom nasilničkom ponašanju. Nerijetko je maltretirao svoga brata Mitra koji je preživljavao skupljajući staro željezo i električni otpad. Milenka Radulovića su žitelji Ploča izbjegavali kada bi ga vidjeli na ulici. Znali su za njegovu naglu narav. S obitelji ubijenog 16-godišnjaka s kojima je ranije bio susjed imao je višegodišnji sukob. Odlučio im se osvetiti tako da im ubije sina.

Policiji nije trebalo dugo da lociraju pomahnitalog Milenka Radulovića. Nakon okrutnog ubojstva pobjegao je prema Opuzenu, naoružan puškom. Tamo su ga sustigli policijski službenici, a trgovkinje sa obližnjih štandova uz cestu svjedoče o pucnjavi koja je prethodila uhićenju.

Lokalni portali pišu o ubijenom Mitru Raduloviću kao čovjeku dobra srca. – Mitar Radulović, jedan je od onih “malih” ljudi koji je svoje sugrađane odavno navikao da na njega mogu računati kad god im zatreba. Općepoznat je u gradu zbog posla kojim se bavi, a Pločani njegove usluge traže svakodnevno. Mitar sakuplja željezo i stari papir i zbog toga, vozeći svoja već legendarna kolica, svakoga dana propješači najmanje deset kilometara kroz gradske ulice, penje se na katove pločanskih zgrada i deponira željezo i papir u improviziranome skladištu na mjestu bivših lučkih baraka, čekajući povoljnu cijenu da bi ih prodao u Jadransirovinu. Skladište mu je trenutačno prepuno starih frižidera, kada, špakera, televizora, strojeva za pranje rublja, kompjutera, bojlera, bicikala, bačava i raznih željeznih predmeta. Zovu ga “Kralj željeza”, jer je potpuno očistio gradske ulice od željeznoga i sličnog otpada, pišu portali.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime