Da u Makarskoj nedostaje dobre organizacije, pjevaju i ptice na grani, no svejedno smo svakodnevno svjedoci nemara i nebrige gradskih vlasti.

osejava13Naši čitatelji ovaj put upozoravaju na parkiralište na Osejavi na kojem su nedavno uklonjeni pregradni betonski zidovi, no nitko se nije sjetio ukloniti oštra željeza koja vire iz asfalta. Željezna armatura ne predstavlja samo opasnost za vlasnike vozila već i za pješake.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. On je spreman uvik za sve, Dobio veliko obeštečenje od Države za radni spor, za to vrime dok nije bio radno aktivan, probio je pregradni zid od susjednog stana i dobio jedan veliki. Pitajte ga kako je to uknjiženo i ko mu je to odradio? Komunalac je Mala ustanova sa Dva direktora i dva osoba vozila.

    • Dva su direktora I u turistickoj I u stanbenom Lalic I Brkan, Katic I Saricka sa po 18 ijada kuna place svaki a sta cemo s njiman kad ce u njih revizija. Bit ce veselja.Reka bi Lozo di su pare.Kad ce ti isti direktori koji se fale da su direktori gradskih firmi odgovarat.Pare u tim firmama nisu gradske nego su nase , gradana Makarske.I zato ce nama odgovarat a ne Bilicu I Bebeku.Dolazi vrime polaganja racuna.

  2. Karte na stol gospodo, drugovi i drugarice.Došlo je naših pet minuta, nema više ispod stola. Doliao je i Ognjen i njegove ženskice. Bilić u Zagreb, Bilić iz Zagreba?! To je Baaaaaaaaauuuuuuuuuuuukk.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime