Najrevniji komunalni redar u Makarskoj Stipe Bušelić gotovo svaki dan šeće s fotoaparatom i fotografira sve one koji krivo parkiraju, pa makar i na minutu.

Danas su Stipu Bušelića odnosno njegovo osobno vozilo iza centra Sv. Nikola kod zgrade HGSS-a fotografirali revni građani Makarske i zamolili da objavimo fotografiju.
Stipe Bušelić se predstavlja kao veliki legalist i moralist, pa se sad pitamo ko će Stipi Bušeliću zalipit’ kaznu? Koliko nam je poznato, i on to radi ilegalno jer navodno nije kvalificirani prometni redar i još nam svima soli pamet. A gledajte ga kako je on parkirao?!, ljutiti su bili naši čitatelji.
I doista, tko će kazniti Stipu Bušelića?

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

 1. Da je vaja osta bi u Tućepi.A ti ANTE PUH (supruga Ante Puharića ) odgovori koliko tvoj muž stavi u đep od parkinga misećno.Svi znamo da ako njemu daš 10 kuna moš ostat cilu njegovu smjenu.

 2. Više je Stipe napravio dobra , tako da ga ovaj portal koji stalno piše laži i zlo nemere osramotit , a sigurno nije džaba doša u gorsku službu niti je plaćen za to ….

 3. Onaj tko je ovo uslikao sigurno zna gdje se nalazio Stipe u trenutku ostavljenog vozila. Pa tu je stanica gss-a i možda je čovik otiša na par minuta po papire ili nešto drugo

 4. Evo sekundu skočija uplatit kladionicu, ali nisam moga nač prava vrata i završija na krivu bandu iza zelenih aluminijskih vrata.
  Hvala na slici, valjda će ga kaznit komunalni redar

 5. Više je Stipe i njegovi iz Gorske spasili života nego ovo govmo što je slika ima godina , OBIČNO NEKO GOVNO KOJE JE SLIKALO STIPE ODJEBI OVU BAGRU JER TKO GOD SURAĐUJE SA OVIM PORTALOM JE KRIMINALAC JER JE PORTAL NELEGALAN

 6. E i dide mu je u Makarskoj za Vidovdan zna izvisiti srpsku zastavu.Poznata obitelj Orjunasa tucepski.Lalici i buselici kozari iz Moće. Pise sve crno na bilo.

 7. E budaletine, za takve i postoje ovakvi portali. Pogledaj se u ogledalo i obiteljsko stablo i bolje da se baviš sobom i svojim frustracijama.
  Moj pokojni dide Stipe Bušelić kojeg nije zapamtio ni moj pokojni otac nema nikakve veze sa Makarskom, kožarima i orjunašima.
  Malo si pustio vitar da ne kažem p.d.ija i osta živ.

  • Takve naj volim bez lica i naličja.
   Radi svoj posal i ne petljaj se u tuđi. Mrtve ostavi na miru.
   Zbog takvih prostaka smo tu gdje jesmo.
   Žali Bože vrimena …

   • Stipe nije post upucen na tebe ..već na prkna i ološe kojima je smece od ovog portala vjeronauk .Ništa u životu nisu prkna nisu naucili .

 8. Stipe može te bit stid i sram,proganjas jadne ljude po gradu i gledaš di ćeš nekog slikat da bi mu moga napisat kaznu..pa i ti si se sad pogrešno parkira i nemaš se pravo pravdat,da je neko drugi parkira ti bi ga 100% slika i napisa bi mu kaznu..

 9. Ako je toliko revan zašto ne lipi kazne motorima i autima parkiranim na nogostupu ispred Migrosa , konobe Novak , hotela Bonaca ( strava kako se doli parkira i na nogostupu i na cesti ).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime