Službeno vozilo Makarskog komunalca, Renault Captur često se može vidjeti parkiran na mjestima gdje je to izričito zabranjeno, pa čak i van radnog vremena.

Kako doznajemo, vozilo koristi direktor Makarskog komulanca Čedo Crljen koji do sada navodno nije dobio ni jednu kaznu od strane komunalnih redara. Da je kojim slučajem netko drugi, neki tamo obični porezni obveznik koji od svoje plaće odvaja svaki mjesec za plaće direktora poput Čede Crljena, parkirao na ovo isto mjesto s fotografije, ne sumnjamo da bi mu na vjetrobranskom staklu osvanula kazna. I to ona revnih makarskih komunalnih redara…
*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Sta je to nasemu Cedi Crvenu. A to sto je auto kupio na teret poduzeca da se van radnog vrimena moze kurcit s njin po gradu i ic u Sretana na zderacine na trosak komunalnoga. Mogu mislit koliko proliv izide na nas racun skupa s onin praseton Bilicen u Tomasa. Ko ga god zna, zna da je sirovina i budaletina. Govno uvik bio i osta. Jos kad je u Zagrebu pljuca po Stepincevom grobu. A cujen da je i dobar u probijanju zidova i pripajanju tudjih stanova, a kad mu nesto nije po volji dere se po opcini. Jebe mu se kad mu prijateljica Viskovic sa suda cuva ledja. Bitno da mu mali Glavicic ima izmisljeno radno misto i placu od 6 iljada kuna. Al ko vas jebe, vi ste to birali, nisan ja. Opet ga zaokruzite.

  2. Jozo, svaka ti rijeć ima mesta. Ne znaš još ni po mise………
    Ćedo je Milo dete, u odnosu na Bilića i Glavičića………………….

  3. A DRUŽIJANIČ.KOLIKO JE SAMO PROŽDRA MUKTE.ZATO KUPUJE SKUPOCJENE SATOVE ODJELA I TRENERKE SVIH BOJA.KAD NE TROŠI NA NIŠTA.A PLAČA BOLI GLAVA A ŠTA RADI NIŠTA.DRŽI DOSADNE GOVORE DA BI BADNIO ČAČKALICON FITU PRŠVA I SIRA. GLADNA UŠ.

  4. nisi baš u toku Istina, ta ameba od Družijaniča koji se od kad je pobigao iz Dubrovnika, i svoe đake osstaaavio da po njimaq puca, kao krpej se prikaćio uz svaku vlast. Osim što ne dezerter on je i okorjeli kockar. Dok je bio u JNA umro mu je otac Marijan-Žarko Družijanić, sahranen u Rašćanima, a njegov sin, od trojje djece, u vojničkoj unifirmi je staao ispred Cekve za vrijeme Mise, nije htio ući u Crkvu. Sad glumi velikog vjernika, prvog do Pape.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime