Nakon bagera i ostalih građevinskih strojeva na makarskim plažama, a o čemu smo izvijestili prije više tjedana, situacija u Makarskoj nije krenula nabolje

Na Cvitačkoj, primjerice, se osobna i teretna vozila mogu vidjeti na šetnici od jutra do mraka. Kupači se bune, još više se bune gosti u restoranima koji ne mogu u miru ni ručati. Pitanje dana glasi: Što rade komunalni redari?

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

11 KOMENTARI

  1. A tko bi to trebao zabraniti? Isti onaj tko sada dopušta? Šta se čudite? Ma dajte. Sad ste se sjetili. Pogledajte malo šire! I progledajte već jednom!

  2. Neznan zašto postoje. Pa ne rade ništa. Kakav grad u rasulu tako i redari. Znaju kome mogu doč a kome ne mogu ništa. Tako se i ponašaju.

  3. Bitno je da nose kamere i slikaju. Gdje to ima, gdje ste to vidjeli u Svijetu? Kome idu te slike i izvješća moš mislit. Udba je bila kindergarden za te hadezeovske hajduke. Automobili i dostave moraju raditi ali se zato njima odredi radno vrijeme, recimo ujutro do 8 sati i nakon toga se zatvori put i mirna Bosna. Ali kako ovdje kod nas reda nema niti će ga ikada biti, mi smo u banani i propast ćemo bezuvjetno, već je vidno na svakom kraju kako u Makarskoj i na Rivjeri turizam umire i nestaje. Utukli ga Hadezeovi primitivci i hajduci, kako ga nije uspio utući ni rat. I onda, kada nam nitko više ne dođe, kada ostanu prazni apartmani, restorani, ležaljke i trampulini, hoćete li onda pitati HDZovsku vlast, Brkane, Roščiće i ostale nepismenjakoviće, da Vam daju da preživite zimu u najskupljoj zemlji Evrope? Neće imati ni oni jer kad krepa kravica, neće biti ni za uhljebe, ni za njihova gospodstva. Guze će biti lakše a stomačići tanji. Nacija zdravija i šlang. Zahvaljujući HDZu i njegovim lumenima, gospodi inžinjerima. I to je to.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime