Na Peškeri je ove sezone uvedeno nekoliko novina, pa tako odnedavno turisti, mahom Česi i Poljaci, mogu uživati u doner kebabu  s pogledom na spomenik prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu

Mnogima je to zasmetalo, neki od njih kontaktirali su i redakciju portala Megamedia negodujući jer drže da tamo nije mjesto gdje će gosti jesti brzu hranu i bacati otpatke u blizini spomenika.

– Ovo se dosada nije događalo. Na Peškeri se nikad nije zanlo tko pije, a tko plaća, ali otkad su Makarsku zaposjeli Brkan, Nemčić i Vranješ, stanje je alarmantno. Umjesto cvijeća i svijeća, oko spomenika dr. Franji Tuđmanu su otpatci!, ljutito će jedan građanin.

– Pogledajte što rade! Na Peškeri i Sv. Petru je gore nego na ciganskom sajmu! Sad su neki postavili i krevete na plažu koje naplaćuju 100 kuna po danu. Još nam samo treba da se počne ložiti vatra i da se počnu peći svinje na plaži, pa će slika turističke Makarske biti potpuna, potužila nam se jedna čitateljica.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

10 KOMENTARI

 1. Čaršija… i obični čorsokak. Zapišane kulture. Zrcalna projekcija svih koji se ogledaju… Pogledajte se… I molite sv. Petru da progledate, jer do pameti sami nećete stići! I za vas koji glasate za takve prikaze, za obične nakaze. Vidite li vi dalje od svoje guzice?!

 2. Našim ljudima nikad dosta.
  Potrebno je šetnicu potpuno očistiti od reklama,stalaka,pitara…..sve i POTPUNO
  Prema SVIMA isto.
  Bila bi to jedna druga Makarska.
  Ovako je nered toliki da se ne može šetati.
  Ali,nema Brkan volje ni hrabrosti za takav pothvat.

 3. Pa s kojim mjestom se mozemo pohvaliti na makarskoj rivijeri….cigojna i bosna 80% u plovici 7mjeseca….lijepo smo se doterali…zivio poglavnici,kocensijonari i radnici mahom povezani rodbinskim vezama….

 4. Plažom se ne može proći od smeća koje prodaju u barakama, od stolova koje su iznili kafići, od ploča koje su stavili brodovi… I svi su se ove godine raširili po par metara. Od onog na žutoj kući pa na stranu na koju oćeš. I onda kad čujem da nitko od njih ne plača ništa gradu zaboli me srce.
  A ova sezona će bit rekordna u Makatskoj. Po broju komunalnih redara. Šta oni rade dok šetaju po gradu i zadovoljno se smješkaju?!

 5. Barake na plaži su sramota grada. Jeli itko od vas prošao tamo? Pa kao da smo u Turskoj, cajke, narodnjaci, istočnjačka muzika trešti. Kakve to veze ima sa Dalmacijom? U šta pretvore lipi grad oni u općini..

 6. Kad je Ante Novak sa onim idiotom Brunom Šarićem postavio limene kioske ,završila je svaka priča o “Biseru dalmatinskog turizma”,tako da je sve ostalo poslje toga #soft sranje#
  Sad neka nas vadi Hloverka iz očevih govana,nakon što do 10 sati popije 5 gemišta.
  Dobili što smo zaslužili.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime