FOTO KRITIKA Kamiondžije 15 minuta testirali strpljenje vozača na autocesti A1!

0

Vozači dvaju kamiona Grafotisak Grude danas nešto prije 17 sati na A1 kod Skradina testirali su strpljenje vozača punih 15 minuta!

Prema riječima našeg čitatelja koji je i snimio fotografiju, dvojica vozača su se namjerno vozila jedan pored drugoga očito se dobro zabavljajući. Nisu se obazirali na trubljenje kolone vozača koji su nemoćno vozili iza dvojice kamiondžija daleko ispod dozvoljene brzine.
*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. A da autor slike nije vlasnik autoputa pa ce on odredjivat koliko se smije pretjecat koliko ne a ovo 15 min je APSOLUTNA LAŽ.Gdje su vam slike ili snimci ljeti umornih Čeha ili Poljaka koji ometaju promet za vrijeme sezone koji se nekada znaju voziti po autoputu cakni do 70 kmh..nego bih zamolio doticne spijune i ŠUPLJOGLAVE mozgove da se provozaju po Europskim cestama i nek vide koliko se kamioni pretjecu bez da iko svira ili da cine nagle pokrete vozilom sto sam osobno dosta puta dozivio samo kroz Hrvatsku..SRAMITE SE NISTA DRUGO..

  2. Neznam tko je ovdje gluplji ispao, ovaj ugledni “gospodin fotograf” ili, u ovom slucaju, jos ” VECI gospodin uredni” koji je objavio ovu zapanjujuću vijest! Kako mozete ovakvo nesto objaviti a niste provjerili jel vijest uopce istinita? Tako da se moze iz prilozenog zakljuciti da se ovaj portal bavi tkz. “žutilom” i da ga uređuje “novinarska gospoda” koja i nije bas kvalificirana za ovaj posao!!

  3. Slučajno nabasao na ovaj portal i vidim da je neko ovu dvojicu ercegovaca snimio. E pa neka! i ja sam vozio iza dvojice dupeglavaca desetak minuta i trubio i ništa. Žurio se za Karlovac, a dupeglavci zajebavaju! Neka ste ih! Bravo!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime