14393775_325055744511514_1033424913_oPozdrav imam jednu jako veliku kritiku prema Gradu Makarskoj. Naime svoje dijete vodim svaki dan u park i toliko sam se zgrožena jučer vratila kući da sam vam odlučila pisati, započela je svoju priču jedna mama iz Makarske.

Ona je kao i brojne druge mame koje su nam se javljale proteklih tjedana revoltirana nebrigom gradskih vlasti prema makarskoj djeci. Riječ je o dječjem igralištu na Peškeri o čemu smo već pisali. Igračke (klackalice, konjići…) su dotrahali, a samim time i opasni za djecu, no iako smo na taj problem upozorili još u kolovozu, nitko nije reagirao.
– Vodim svoje dijete svaki dan u park da se izigra i da upozna i ostalu djecu ovog grada. Međutim djeca se tamo ne mogu više igrati jer su stvari kojima djeci trebaju predstavljati zabavu i igru srušene. Slušam mame kako se svaki dan žale jedna drugoj, kako nema pola klacklice ili kako u brodiću fali jedna daska i djeca se redovno zalete i padnu na sami ulaz.Isto tako komentiraju da je grad dao za pametne klupe novce sad na kraju sezone, a za parkić u kojem se djeca svakodnevno igraju nemaju novaca. Obraćam se vama sa povjerenjem da ćete nešto po tom pitanju učiniti jer ste dosada puno toga učinili za naš grad. Mislim da je djeci taj park jako drag i mislim da bi bilo u redu da se popravi da se djeca mogu bezbrižno igrati, napisala nam je, s razlogom, zabrinuta mama. Ajmo gradske službe, vi ste sada na potezu!
*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Molim Vad dodite ispred djecjeg vrtica na Dugisu i pogledajte to dvoriste! Sramota za grad j za vrtic!!!
    Od smeca, ostrog kamenja i pjescanika u kojem nema pijeska….a o interijeru vrtica ne treba ni govoriti (zagusljivo, skuceno….jednom rijecju: UZAS!!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime