Posljednji apel naših čitatelja, žitelja Krvavice prema općinskim vlastima općine Baška Voda nije donio rezultata

Na samom ulazu u Krvavicu nalaze se kontejneri i još hrpa otpada oko kontejnera što pruža ružnu sliku prvim turističkim lastama.

– Evo, jučer iz karavana njemačkih registarskih oznaka izlazi u čudu bračni par s djetetom, možda tri,četiri godine starosti i fotografiraju ovo ruglo. Upravo je ovaj ulaz u Krvavicu prvo s čime se turisti susreću dolaskom u naše mjesto. Krvavica zaslužuje bolje, kazao nam je jedan naš čitatelj.

Nije jasno zašto općinske vlasti na čelu s načelnikom Joskom Roščićem gaje maćehinski odnos prema Krvavici. Prvi gosti već lagano pune apartmane, a općinske vlasti nije briga s kakvim će se dojmovima ti gosti vratiti u svoje zemlje.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

11 KOMENTARI

 1. Poštovani,

  Neistiniti su Vaši navodi da općinske vlasti nije briga za Krvavicu!
  Naime u istoj, tijekom cijele godine, a naročito u predsezoni imamo slučaj da poneki stanovnici Krvavice pod okriljem noći rade ovo RUGLO od svog mjesta!
  Mi kao komunalno poduzeće općine Baška Voda minimalno četiri puta tjedno skupljamo nelegalno odloženi krupni otpad duž cijelog mjesta, a također i u susjednom Bratušu, gdje je situacija sa nelegalnim odlaganjem krupnog otpada i gora.
  Komunalni redar općine Baška Voda je u proteklih mjesec dana u dva navrata uhvatio dvije osobe pri istovaranju otpada (MJEŠTANI KRVAVICE), te su isti i novčano kažnjeni.
  Putem društvenih mreža i info plakata smo bezbroj puta molili stanovnike svih mjesta u općini da krupni otpad ne odlažu nelegalno po javnim površinama, bez rezultata!
  Također su mještani naše općine obaviješteni da tijekom godine svako domaćinstvo može POTPUNO BESPLATNO u naše reciklažno dvorište donijeti količinu od 4m3 krupnog otpada, ali ni to nije dovoljno. Već dva tjedna u Krvavici (iznad Ramove) je postavljeno i mobilno reciklažno dvorište gdje mještani mogu odložiti razne vrste otpada, ali ni to nije dovoljno…
  Zato bih Vas molili da ne pišete gluposti, jer komunalno poduzeće Gradina Baška Voda i Općina Baška Voda itekako brinu o čistoći mjesta, ali nažalost, tempo kojim pojedinci prave nered ne možemo više pratiti!
  Konkretno danas (16.04.2018) tri vozila sa 8 radnika saniraju otpad samo u mjestu Bratuš koji je odložen na javnu površinu tijekom dvije protekle noći.
  DOK SE POJEDINCI NE NAUĆE KULTURI, ISTI SCENARIJI ĆE SE I DALJE PONAVLJATI.
  OĆITO JE JEDINO RIJEŠENJE POSTAVLJANJE NADZORNIH KAMERA , TE NOVČANO KAŽNJAVANJE POČINITELJA, NAŽALOST!

  S poštovanjem,

  Gradina Baška Voda d.o.o.

 2. Krvavicani vec godinama mole da se to mjesto odlaganja nekako zastiti,preseli,istina je da u mjestu postoje neodgovorni pojedinci koji odlazu svakakv otpad,ali isto tako sami mjestani su svjedoci da se kombijima splitskih reg.dolazi i istovara sut i svakakvo krupno smece.Taj dio je neosvjetljen,sakriven sa magistrale i svima jako pogodan.
  Nemali broj puta sam i sam ulazio u konflikte i rastjeravao ih uz prijetnju zvanja policije. Dakle postovana Gradina, nije samo do mjestana, trazimo da se nadje bolje rjesenje i nacin za obranit od neodgivornih pojedinaca.

 3. Najbolje bi bilo da stavite nadzorne kamere na ulaz u kancelarije pa kad se vidi da vas ima ko kineza moći čete sami nadzirati kritična mjesta , bar da nešto radite korisno.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime