Evo dokaz da u Makarskoj oni koji imaju para mogu raditi što god žele i kako hoće, a sve se dešava 30-tak metara od kuce gradonačelnika Tonća Bilića, napisala nam je skupina stanara zgrožena uništavanjem gradske imovine.

zadarska (2)Poslali su nam tridesetak fotografija na kojima se vidi da se izvode opsežni građevinski radovi te da je ulica dobrim dijelom zakrčena  i neprohodna. Nažalost, vidi se i to da su građevinari sa svojim teškim strojevima oštetili i asfalt, pješački kolnik koji je napravljen prije samo nekoliko godina.
– Ruše se nogostupi, skida se vanjska rasvjeta, nalivaju se betonski stupovi ili ploče da bi gospoda napravila bazene, a investitor je Miro Brkić. Da netko drugi uništava gradsku imovinu kao što to čini gospodin Brkić i njegovi suradnici, sjatili bi se komunalni redari i građevinski inspektori, a ovako se sve radi naopako i nikome ništa, ogorčeno će naši čitatelji.
*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hrzadarska (2) zadarska (3) zadarska (5) zadarska (9) zadarska (10)

1 KOMENTAR

  1. Investitor Brkić, di Tonči Bilić može protiv Brkića, da ga Vaso Brkić nije delegira u Sabor u stvari potvrdio /jedan naš-jedan vaš/, al bi on sa svojim sposobnostima dogurao di je.

  2. Miro Brkić je gospodin…neznam zašto nekome smeta što on radi…virujem da kada završi radove da će dovest sve kako je bilo….ljubomora bolest Makarske

  3. mora čovjek radit, ALI valjda postoje pravila, ako zauzima javnu površinu;
    obrati se Gradu sa zahtjevom, molbom, ili čim već i to je to.
    Dakle zamoli se vlasnika, ako koristi tuđe.
    Lijepa riječ i željezna vrata otvara

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime