Iznervirani čitatelji portala Megamedia kontaktirali su nas danas više puta kako bi upozorili na neprofesionalnost djelatnica pekare Bobis u sklopu poslovnice trgovačkog centra Tommy u Makarskoj.

– Kakva neodgovornost! Dvadeset minuta sam čekala da me netko posluži, a dvije djelatnice tipkaju na mobitel kao da su same na svijetu, uzrujana je biola jedna naša čitateljica.
– Ovo je nečuveno, molim vas napišite da je ovo zadnji put da sam kupovao u Bobisa. Sram ih i stid bilo, kazao nam je telefonom stariji muškarac koji nam je poslao i fotografiju…
*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

 1. Koliko dugo čekate red u državnoj firmi ” sigurno vas odma usluže” ili čekate i sat vremena dok vas usluže. Na to se niko ne žali nego na jadne trgovce koji rade za privatnike. A ti gospođa je sigurno gledala na sat koliko dugo čeka , možeš misliti.

 2. Nema šanse da je dotična gospođa čekala dvadeset minuta.
  Prodavačice uvijek ljubazne bez obzira na malu plaću. Možda su službenim mobitelom dogovarale narudžbu.Od pustih pekara po gradu gospođa se odlučila čekati. Znači kruv u Bobisa je dobar.
  Zahvalni kupac

 3. Godinama kupujem u ovoj pekari iako mi nije ni najbliža ni najjeftinija. Samo zbog prodavačica. Već su me nekoliko puta ponukale da napišem poruku njihovom šefu ali bi me život odvukao na drugu stranu pa bih zaboravila. I sad mi je žao!
  Nikad nisam doživjela ništa slično-naprotiv! U ovoj se pekari brinu da dobijete najbolji i najtopliji proizvod- ma, ne poznajem osobno ni jednu prodavačicu, a brinu o meni kao da smo rod!

 4. Uvjek ljubazne, strpljive i nasmijane. Članak je maliciozna fabrikacija nekoga tko je dobio po repu kad se nabacivao.
  Na fotografiji starija djelatnica pokazuje novoj kako se radi narudzba. Niko nikad nije cekao 20 min, ni 10, ni 5. Godinama kupujem u ovoj trgovini i imam samo pohvale.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime