Suprotno očekivanjima građana, investicija proširenja groblja u Velikom Brdu nije zadovoljila minimum

Grad Makarska je naručio radove proširenja groblja u Velikom Brdu izgradnjom 155 novih grobnica i četiri grobna mjesta za urne, a radovi su započeti još prošle godine. Međutim, građani sumnjaju u kvalitetu dosad izvedenih radova obzirom da pri svakoj većoj kiši grobovi plivaju u vodi.
– Svi smo mi posebno osjetljivi na naše najmilije kojih više nema i doista je ružno to što se događa u Velikom Brdu. Dobro bi bilo da groblje obiđu gradonačelnik Jure Brkan sa zamjenicima Vranješom i Nemčićem, pa neka vide kako se to tamo radi, kazala nam je jedna čitateljica.
*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Jadnog li jada. Groblje u Velikom nalazi se na zemlji obitelji Vladić, nekoliko braće, prvo nije ni plaćeno. prvi dio je započet l970.g. Z proširenje groblj natezalo se godinama,zbog plačanja. jedan od unuka Rafaneli je žrtvovao i bio predsjednik mladeži SDP.a sve dok njihov dio uz južni put , nije izboksao i prodao privatnim vlasnicima za gradnju kuća. Tadašnji gradonačelnik je asvaltirao put da se lakše može prodati. Ostavo je srednji dio gdje su nsljednici vodili borbu za prodaju, zbog cijene. Konćno su se dogovoril na štetu Vladića, to je napravio SDP. dolazi na vlast Brkan-HDZ te počne pranje novca sa imoćanima,važno da se gradi i proda. zar u majarskoj nema građ. tvrtke’ grobovi su prodani brzo, ali sa velikom greškom u đrađenju, ustanovljeno kod novih ukopa. metar vode pliva u svakom grobu. tko je za ovo kriv. lopine.

  2. To što u grobnicama pliva voda je samo dokaz da su iste kvalitetno napravljene. Grobovi nisu zatvoreni pločom, a zadnjom velikom kišom palo je 118 litara po metru kvadratnom za jedan sat. Kada se uzme u obzir veličina otvora grobnice sve bi trebalo biti jasno.
    Kuda bi ta voda tribala oteć?
    Aaaaaa velikih stručnjaka

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime