O neredu na makarskoj rivi već smo puno puta pisali kao i o kafiću More u vlasništvu tvrtke Alles Gut, a kojoj su osnivači Vedran Šimić i Mario Marić.

more caffe1Komunalni redari se prave da ne vide da svaku večer kafić „More“ širi štekat izvan granica dozvoljenog,  a jedan naš čitatatelj poslao nam je fotografiju na kojoj se vidi da domišljati vlasnici kafića koriste susjedni gradski prostor za skladište.
– Evo već više od mjesec dana prostor nekadašnjeg Pršinog fast fooda koriste za skladište, a u međuvremenu je izašao i natječaj kojeg je raspisao Grad Makarska za taj atraktivni poslovni prostor. Pitam se tko je Šimiću i Mariću dao ključ prostora u vlasništvu Grada Makarske?! Je li moguće da Grad Makarska tako loše gospodari svojom imovinom? Pozivam nadležne službe da reagiraju i kazne vlasnike jer ilegalno koriste tuđi prostor i tako rade štetu makarskim poreznim obveznicima i proračunu Grada  Makarske, kazao nam je čitatelj.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Bravo mega media. Da se ne radi slučajno o kafiću Bepa Buljana? Pa što onda pitaš, znaš valjda da mu država a kamoli općina ništa ne mogu. Lako mu je žena Dunja šefica knjigovodstva grada dosala ključ. Možda mu ga odnija i sam Bilić

  2. Najprije bi tribalo očistitit GAMAD u oiliciji i odvjetništvu, a da ne kažem političku korumpiranost. Kad bi ste to pročešljalo Makarska bi bila MISIR. Kakva je to POLICIJA KOJA U LADICAMA DRŽI 16O PREKRŠAJNIH-KAZNENIH PRIJAVA I NEĆE DA IZ PROSLIJEDI SUDOVIMA???? Da je u Hrvatskoj primjenjuje vladavina Zakona i prava ne bi ovakog nereda bila. Jadni prša POPUŠIO on i njegovi glasaći, zato je Barnjak omastio brke.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime